Opleidingen details Q3 Performance
CCL, uitgebreid, cursus 2 (ID nummer: 388011)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 21612-2-2020 t/m 11-2-2021
Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

In deze cursus zijn Leiderschap (= Inspirerend en Engagerend Richting geven) en Management (Het voor elkaar krijgen: Inrichten) de centraal verbindende thema’s. We staan stil bij enkele managementmodeleen en in extenso bij het (gemodificeerd) DOR/ESH-model en besteden verder aandacht aan een aantal essentiële management instrumenten en vaardigheden zoals het maken van beleidsplannen, teameffectiviteit en onderhandelingen.

(Meerdaagse) Nascholing
Bestand  
Programma cursus 2, def.docx12-1-2020 14:1117 KB
1750
Inclusief verblijfskosten (logies, ontbijt, lunch en diner)
Tijd15:30 - 16:30
LocatieGarderen (NL) (Toon kaart)

Tijd15:30 - 16:30
LocatieGarderen (NL) (Toon kaart)

Voortbouwend op de Leergang Beleidspsychiatrie is het Curriculum Clinical Leadership ontwikkeld. Dit Curriculum gaat uit van competenties, nodig voor Clinical leadership en bestaan uit vijf cursussen. In elke cursus is aandacht voor een beperkt aantal competenties die middels praktijkgerichte actuele situaties getraind worden.    

Daarnaast worden cursussen Duaal Leiderschap georganiseerd voor duo's die leiding geven in de zorg.

Op verzoek van ex-cursisten worden de laatste jaren extra cursussen georganiseerd, die een zelfde opbouw hebben als de blokken van de Leergang Beleidspsychiatrie en de cursussen van het Curriculum. Tijdens deze geacrrediteerde bijeenkomsten worden actuele onderwerpen behandeld, die van belangrijk zijn voor Clinical Leadership (en voor de professionals die zich bezig houden met leadership en management). Voor het Curriculum werkt Berends-Que-Performance samen met De Praktijk.

Daarnaast verzorgt Berends-Que-Parformance incompany trainingen en trainingen en workshops met losse inschrijving. Berends-Que-Performance heeft hierbij onder meer samengewerkt met de Twente School of Management en De Academie voor Medisch Specialisten.

Utopialaan 36
5232 CE
’s Hertogenbosch
073 615 99 40