Opleidingen details Springer Media (BSL & Springer Healthcare)
Nationale Diabetes Dag 2020 (ID nummer: 387937)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3617-4-2020 t/m 16-4-2021
Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Uniek jubileumcongres Nederlandse Diabetes Federatie Nederlandse Diabetes Federatie

Tijdens NDD2020 vieren we 25 jaar NDF. Dat wil eigenlijk zeggen, het zilveren jubileum van de eerste zorgketen in Nederland. Een moment om bij stil te staan. Het diabetesveld staat bekend als een toon­aangevende zorgsector, als onderdeel van een com­plexe samenleving. Hoe verhouden zich die eigenlijk tot elkaar? En een andere vraag: de zorg staat onder spanning, op veel manieren, denk alleen al aan de vele niet in te vullen vacatures. Wat doet dat met zorg­verleners en met teams? Hoe doen en beleven ze hun werk – en hoe interfereert dat met de kwaliteit van zorg?

(Meerdaags) Congres
Bestand  
NDD_2020_brochure_200x200mm DEF lowres.pdf10-1-2020 15:092015 KB
185
Tijd09:30 - 16:45
LocatieNieuwegein (NL) (Toon kaart)

Betrouwbare content voor de gezondheidszorg, dat is ons vak

Springer Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich in het Nederlandse taalgebied richt op de gezondheidszorg en dat een lange historie kent als medische uitgeverij.

Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Van los product tot bundel, online en offline, face-to-face en via beeldscherm, wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

Onder de vlag van Springer Healthcare Benelux bieden wij als dienstverlener toeleveranciers in de zorg op maat gemaakte medische content, bij- en nascholing en innovatieve communicatieoplossingen voor huisartsen, specialisten en tandartsen. Springer Healtcare Benelux is onderdeel van het wereldwijd opererende Springer Healthcare, dat al meer dan 40 jaar als communicatiepartner onder andere de farmaceutische industrie ondersteunt om succesvol hun doelgroepen te bereiken.

Op mondiaal niveau maken wij deel uit van Springer Nature, dat 150 jaar ervaring heeft met het bevorderen van kennis en leren over de hele wereld.
 

Walmolen 1
3994 DL
Houten
Postbus 246
3990 GA
Houten
030-638 38 38