Opleidingen details Praktijk voor Psychotherapie, Leertherapie en Supervisie. FE van Dijk.
Bergwandelen voor zorgprofessionals. Een ervaringsgerichte verdieping in natuur, zingeving, en professionaliteit in de (geestelijke) gezondheidszorg. (ID nummer: 387595)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Bij- en nascholing1217-6-2021 t/m 1-8-2024
Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Korte omschrijving: Deze 5-daagse nascholing is een integratie van een huttentocht en deskundigheidsbevordering, speciaal voor zorgprofessionals. Het is een mentaal en fysiek intensief programma waarin je wordt uitgedaagd om je ervaringen tijdens de tochten mee te nemen in reflecties over diverse zingeving en zorgvragen en over de betekenis van natuur in de gezondheidszorg en te werken aan persoonlijke en professionele groei. 

Doelstelling: De professional heeft zicht gekregen op de belangrijkste wegen waarop natuur (psychische) gezondheid kan beïnvloeden en heeft meer zicht gekregen op belangrijke persoonlijke en professionele zingevingsvragen en hoe hij/zij hiermee omgaat in de klinische praktijk. Deze inzichten worden door de professionals vertaald naar kwaliteitsverbeteringen in de bestaande praktijk van de gezondheidszorg. Daarnaast is een doel bij te dragen aan de algehele gezondheid van de deelnemers.

Doelgroep: Zorgprofessionals. (Klinisch) psychologen, psychotherapeuten, psychiaters, maar ook andere medisch specialisten. Managers en bestuurders werkzaam binnen de (geestelijke) gezondheidszorg zijn ook welkom.  Voor zorgprofessionals die meer willen weten over de effecten van natuur op gezondheid, dit ook zelf willen ervaren, en voor wie wil reflecteren op diverse zorg en zingevingsvragen in een bijzondere en uitdagende setting.

 

 

6
10
ja
1150
34
toetsing en evaluatie
NVT
Dr. Fiona van Dijk (1973) is klinisch psycholoog en psychotherapeut, zelfstandig gevestigd in haar eigen praktijk en werkzaam bij GGNet en Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. Zij is een erkend leertherapeut/supervisor/coach voor (aankomend) psychologen en medisch specialisten en werkt voornamelijk vanuit een persoonsgericht experiëntieel kader. Ze is gepromoveerd op het onderwerp ADHD en de borderline persoonlijkheidsstoornis bij volwassenen. Fiona is door het CRKBO erkend als docent.
LocatieKrün (DE) (Toon kaart)

Dr. Fiona van Dijk (1973) is klinisch psycholoog en psychotherapeut, zelfstandig gevestigd in eigen
praktijk en daarnaast werkzaam in de ambulante psychiatrie en de medische psychologie. Zij is o.a. werkzaam als leertherapeut/supervisor/coach voor (aankomend) medisch specialisten en werkt voornamelijk vanuit een persoonsgericht experiëntieel kader. Voorheen werkte zij als plv hoofdopleider van de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog bij het RCSW in Nijmegen en als afdelingshoofd van het Ambulatorium van de Radboud
Universiteit. Ze is gepromoveerd op het onderwerp ADHD en de borderline persoonlijkheidsstoornis bij volwassenen. Fiona is door het CRKBO erkend als docent.

 

Van Cranenborchstraat 12
6525 BN
Nijmegen
0612040292