Opleidingen details ETZ/afdeling Leerhuis

Deze cursus is (nog) niet geaccrediteerd. De cursus kan om die reden niet aan dossiers worden toegevoegd.

Tracer training NIAZ intern auditor Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis (ID nummer: 387247)
Cursus afgewezen!
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst

Specialisten worden door KERTEZA (zie website) opgeleid tot NIAZ ( Nederlands Instituut Accreditatie Zorginstellingen)  intern auditor om te kunnen participeren in het intern auditsysteem van het St. Elisabeth Ziekenhuis. Om te samen met andere auditoren dit systeem te kunnen beoordelen in hoeverre het doeltreffend functioneert en om vast te stellen waar eventuele tekortkomingen verbeterd kunnen worden. De deelnemers kunnen na de training zelfstandig een audit voorbereiden, uitvoeren en rapporteren. Werkvorm is het theoretische kader met praktijkoefeningen. Omdat de NIAZ in 2014 overgaat op Qmentum wordt tijdens deze training ook aandacht besteed aan de tracermethodiek.

In aanvulling op de eerder in 2014 gegeven auditorcursus (zie hierboven) wordt nu een ééndaagse tracertraining verzorgd die specifiek ingaat op de hierboven genoemde tracermethodiek.

 

(Meerdaagse) Nascholing
 
0
nvt
Tijd08:00 - 17:00
LocatieTilburg (NL) (Toon kaart)

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) met locaties ETZ Elisabeth, ETZ TweeSteden en ETZ Waalwijk. Afdeling Leerhuis verzorgt bij- en nascholing voor de medewerkers en medisch specialisten werkzaam in het ETZ.

Hilvarenbeekseweg 60
5022 GC
Tilburg
013-5392107
Selecteer een bestand aub.