Opleidingen details Intervet Nederland bv

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

1-daagse MSD Academy ’Een gezonde relatie tussen mens en dier’ (ID nummer: 387221)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing Gezelschapsdieren512-3-2020 t/m 11-3-2021

MSD Academy-nascholing: ‘Een gezonde relatie tussen mens en dier’ op donderdag 12 maart 2020.

Deze nascholing is het vervolg op de uitstekend bezochte eerste editie, eind 2018 in Wageningen. Dit keer staat het thema ‘feiten en fabels rondom vaccineren’ centraal.

U weet als geen ander dat vaccinatie één van de grootste successen voor de volks- en diergezondheid van onze tijd is. Een groot en groeiend aantal infectieziektes bij mens en dier wordt met vaccins voorkomen. En net als met antibiotica grijpt de gezondheid van mens en dier ook bij vaccins in elkaar: ziekte bij mensen wordt bijvoorbeeld ook voorkomen door dieren te vaccineren.

Wereldwijd redden vaccins miljoenen mensenlevens per jaar. Dat is een feit. Ook een feit is dat er alleen al in Nederland jaarlijks meer dan 50 miljard (!) doses vaccin voor dieren worden geproduceerd. Maar zoals u weet zingen er ook veel hardnekkige vaccinatie-fabels rond…

Ook in uw praktijk kunt u te maken krijgen met de invloed van berichten op social media over vaccinatie. Wat kunnen we daarvan leren, hoe kunnen we omgaan met geuite bezwaren en deze ‘ombuigen’? Hoe kunnen we mensen nóg beter overtuigen van het immense belang van vaccineren?

Opnieuw heeft MSD Academy voor u een afwisselend en interessant wetenschappelijk programma samengesteld, met sprekers uit de humane en de veterinaire wereld, en uit het vakgebied van communicatie- en gedragswetenschappen.

En net als de vorige keer is deze nascholing voor huisartsen én dierenartsen. Allebei speelt u een cruciale rol in de zorg voor een gezonde relatie tussen mens en dier. En u kunt nog veel van elkaar leren, wat de ervaring was van bijna 200 collega’s die deelnamen aan de eerste editie van deze nascholing.

Schrijft u zich snel in, want vol is vol.

Graag tot ziens op donderdag 12 maart 2020!

 Dierenartsen
Regulier
Congres / Symposium
Fysieke bijeenkomst
 Gezelschapsdieren
50
200
nvt
6
LocatieWageningen (NL) (Toon kaart)

Extra Ordinary Care Rome 8 en 9 maart 2016

Wim de Korverstraat 35
5831 AN
BOXMEER
Postbus 50
5830 AB
BOXMEER
0485-587652
Selecteer een bestand aub.