Opleidingen details jacqueline Venbrux MInd Eye Power

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Mind Eye Power Advanced (ID nummer: 386751)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Beroepsspecifieke bij- en nascholing vooraf geaccrediteerd7518-9-2020 t/m 17-9-2021

Mind Eye Power is een innovatieve, effectieve en integratieve methode om diepgaande en blijvende verandering te brengen in stress, angsten en onverwerkte emoties, saboterende overtuigingen, hardnekkige gedragspatronen, (gevolgen van) trauma.

MEP is toepasbaar in zeer verscheidenen levenssituaties waarbij de cliënt lading, last en noodzaak ervaart om te veranderen en zichzelf van dit levensthema te bevrijden. Dit doen we met de juiste mindset, oogbewegingen en adem. De cliënt los niet alleen een probleem op maar krijgt ook nieuwe inzichten, meer balans en een nieuw perspectief. De methode is gebaseerd op moderne wetenschap en eeuwenoude kennis over de informatieverwerking van ogen en brein in relatie tot lichaam, emoties , cognities en gedrag.

Heb jij de 3-daagse MEP opleiding Basics gevolgd en wil je je meer verdiepen in deze krachtige methodiek? Dan is de MEP Opleiding Advanced een uitstekend passende vervolgopleiding voor jou.

Je krijgt diepgaande kennis en inzicht in de werking van Mind Eye Power en  bouwt de nodige expertise en  ervaring op in de verschillende MEP interventies gericht op verschillende doelen en thema's, Wij kijken hierbij niet alleen naar cognities, emoties en gedrag maar betrekken zeker ook de fysiologische connectie met het thema.We laten ons inspireren door vernieuwend onderzoek over de neurofysiologische benadering van gezondheid, stress, angst, hechting en trauma. MEP sluit hier direct op aan en de nieuwe wetenschap geeft een  gedegen onderbouwing aan de integratieve MEP methode en visie. 

We werken aan de hand van thema's als ;

Balans en integratie , Stress en Burnout, fysieke en mentale vitaliteit, oogopstellingen als extra interventie, angst en vertrouwen, brein en hechting, trauma en herstel, casuïstiek en de toepassing bij verschillende doelgroepn.

https://mindeyepower.nl/beroepsopleiding-advanced/

 

 

vakthrapeuten en andere zorgprofessionals
88
Ja
158
intervisie 2 bijeenkomsten 10 uur
oefensessies 9x 25 uur
lesmateriaal lezen 11 uur
online leeromgeving 16 uur
literatuurstudie 72 uur
theorieexamen/voorbereiding 16 uur
praktijktoetsing /uitwering 8 uur
-----------------
totaal 158
2395
btw vrij, inclusief lesmateriaal, online leeromgeving, examentoetsing, certificering, lunch en voorzieningen
Hoofdniveau
Danstherapie
Dramatherapie
Muziektherapie
Psychomotorische kindertherapie (PMKT)
Psychomotorische therapie (PMT)
Speltherapie
Beeldende therapie
Tijd10:00 - 17:00
LocatieDruten (NL) (Toon kaart)

Mind Eye Power is een innovatieve, zeer effectieve lichaamsgerichte methode om diepgaande en blijvende verandering te brengen in stresslevel, negatieve overtuigingen, ,onverwerkte emoties, angsten, ingesleten gedragspatronen en gevolgen van trauma. Dit doen we met mindset , oogbewegingen .en adem . Cliënt lost niet alleen een probleem op maar krijgt ook nieuwe inzichten, meer balans en een nieuw perspectief.
In de 3 daagse opleiding leer je de methode kennen, toepassen en inzetten voor je cliënten.

Bosstraat 16
3766 AG Soest
Soest
Queenstraat 1
6663HA
Lent
06 42040347
Selecteer een bestand aub.