Opleidingen details ExpertCollege BV

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Praktijkdagen NeurologicALS (ID nummer: 386651)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing neurologie1214-5-2020 t/m 13-5-2021

De NeurologicALS is een ABCDE-cursus gericht op acute neurologische problematiek, met als doelgroep specialisten en A(N)IOS van de afdelingen neurologie, SEH, neurochirurgie, interne geneeskunde en IC. Na de voorbereidende e-learningmodulen (met de onderwerpen ABCDE, acute neurologie, ECG-interpretatie, sepsis, shock & hemodynamiek, CT-scan van de hersenen beoordelen en neurologisch onderzoek) volgen deelnemers twee ‘hands-on’ praktijkdagen waarin het ABCDE-protocol aangeleerd wordt en scenario’s doorlopen worden waarin acute neurologische problematiek gediagnosticeerd en behandeld moet worden. 

Beroepsgroep
Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA)
(Meerdaagse) Nascholing
1495
Dit is de prijs voor de gehele cursus; zowel voor de praktijkdagen als voor de e-learningmodulen die deelnemers ontvangen ter voorbereiding op de NeurologicALS-cursus (inclusief btw).
Hoofdniveau
Epilepsie
Hoofdpijn
Vasculaire Neurologie
Tijd8:30 - 18:00
LocatieAmstelveen (NL) (Toon kaart)

Tijd8:30 - 18:00
LocatieAmstelveen (NL) (Toon kaart)

Tijd8:30 - 18:00
LocatieAmstelveen (NL) (Toon kaart)

Tijd8:30 - 18:00
LocatieAmstelveen (NL) (Toon kaart)

ExpertCollege

Wie weet beter waar de behoefte aan kennis ligt dan de mensen van de werkvloer? Het ExpertCollege team bestaat uit artsen en verpleegkundigen die hun klinische werkzaamheden en ervaring combineren met onderwijsontwikkeling. Zij worden bijgestaan door de beste grafische ontwerpers en software designers. De resultaten: e-learning met een leerervaring zoals u nog nooit eerder heeft meegemaakt.
Het leersysteem, de animaties, het gebruiksgemak en de medische inhoud vullen elkaar op een vloeiende en praktische wijze aan.
Doorloop de opleidingen en ontdek, net als velen voor u, dat de e-learning van ExpertCollege precies die kennis biedt op de gebieden waar u als zorgprofessional naar op zoek bent.


Een goede ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend. Altijd staan onze technische, inhoudelijke en strategische experts voor u klaar. Voor de kleinste vragen tot instellingsbrede implementatietrajecten kunt u vertrouwen op ons deskundig advies.

Gondel 1
1186 MJ
Amstelveen
020 5453380
Selecteer een bestand aub.