Opleidingen details De Hele Dokter | Hoogstpersoonlijke opleidingen voor artsen

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

De dokter zelf - Persoonlijk Leiderschap (ID nummer: 386513)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3406-2-2020 t/m 5-2-2021

De Hele Dokter - Hoogstpersoonlijke opleidingen voor artsen

Je kunt pas echt goed voor anderen zorgen als je goed voor jezelf zorgt. Dit principe geldt natuurlijk ook voor dokters. Het doel van onze leergangen is om in je werk en je professionele functioneren meer eenheid te verkrijgen in denken, voelen, willen en doen. Je leert naast je professionele deskundigheid ook je menselijke kant in te zetten.

Onze opleidingen zijn geschikt voor dokters die hun niet-medische en communicatieve kanten verder willen ontwikkelen en staan open voor zowel aiossen, aniossen en jonge klaren als voor meer ervaren klinisch specialisten, huisartsen, sociaal geneeskundigen of specialisten ouderengeneeskunde. Onze leergangen:

  • 01.01 DDZ - Leergang Persoonlijk Leiderschap
  • 01.02 DDZ - PE Persoonlijk Leiderschap

01. De dokter zelf - Persoonlijk Leiderschap

In deze leergang gaan we uitgebreid in op leiding geven aan jezelf. Je wordt je meer bewust van wat je werkelijk denkt, voelt, doet en waar je echt naar verlangt. Je stapt uit de waan van de dag en staat stil bij je gevoelens, verlangens en weerstanden. Door gerichte oefeningen en reflectie werk je doelbewust naar een nieuw perspectief op je persoonlijke en professionele toekomst. Met als doel een nog betere dokter te worden, een mens die goed in zijn vel zit, met hoofd en hart verbonden.

Resultaat

  • Je bent je meer bewust van hoe je in elkaar zit als mens en waarom je doet zoals je doet en voelt wat je voelt.
  • Daardoor begrijp je beter waardoor je in situaties terechtkomt die je onaangenaam vindt en hoe je dat kunt beïnvloeden.
  • Je kunt beter omgaan met je eigen gevoelens en emotionele belasting.
  • Je voelt meer innerlijke rust, ook in stressvolle situaties. Doordat je minder snel geïrriteerd of boos wordt verandert je relatie met anderen, zowel zakelijk als privé.
  • Je ontwikkelt een betere balans tussen je verantwoordelijkheden als arts en de behoefte aan ontspanning.
  • Je hebt een nieuw perspectief ontwikkeld; een uitzicht op professioneel functioneren met meer vervulling, meer waardering en meer samenhang tussen hoofd en hart.

Beschrijving

In De dokter zelf stap je uit de dagelijkse hectiek om pas op de plaats te maken en op adem te komen. Je staat stil bij datgene wat je nu meer energie kost dan oplevert; lastige situaties die zich steeds opnieuw voordoen en waar je geen oplossing voor ziet. Je staat stil bij de werkdruk die je ervaart, de verwachtingen die aan je gesteld worden en je staat stil bij je eigen welzijn.
Stilstaan in plaats van doorrennen is nodig voor het vergroten van zelfinzicht en zelfbewustzijn. Bewustwording en bewustzijn zijn altijd de basis voor groei en ontwikkeling. Daarom is er tijd voor onderzoek: Wat doe je en wat is het effect daarvan op jezelf en je omgeving? Hoe kom je over op anderen? Wat is de invloed van je overtuigingen, opvattingen en denkpatronen op je dagelijkse realiteit? Hoe ga je om met je eigen en andermans emoties? Wat zijn je innerlijke drijfveren en waarden? Hoewel het huidige moment leidend is, kijken we ook naar waar je vandaan komt. Welke keuzes heb je tot dusver gemaakt en op basis waarvan deed je dat? En we kijken naar de toekomst: Wat zou je anders willen? Wat zijn je talenten en dromen en hoe maak je daar ruimte voor in je leven en werk?

Voor meer informatie zie http://www.deheledokter.nl

 

(Meerdaagse) Nascholing
5950
Tijd09:00 - 17:00
LocatieLunteren (NL) (Toon kaart)
Opmerkingenzie onze website : www.deheledokter.nl

Tijd09:00 - 17:00
LocatieLunteren (NL) (Toon kaart)
Opmerkingenzie onze website : www.deheledokter.nl

Wat we doen:

De opleidingen en trainingen van De Hele Dokter zorgen ervoor dat artsen het plezier en de voldoening in hun werk kunnen behouden of weer terugvinden.

Een unieke aanpak:

Eerlijk is eerlijk, een beetje moedig moet je wel zijn voor onze opleidingen en trainingen. Want die draaien 100% om jou als dokter én als mens. Hoogstpersoonlijk dus. Met een gespecialiseerd team van opleiders, coaches en trainers die de medische wereld goed kennen, werken we vanuit een holistische aanpak aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt concrete handvatten en tips aangereikt waar je in de dagelijkse praktijk mee verder kunt. Onze stijl is vriendelijk confronterend, uitnodigend, pragmatisch en resultaatgericht, maar bovenal dus hoogstpersoonlijk.

Accreditatie:

Al onze opleidingen en trainingen zijn exclusief ontwikkeld voor dokters en ABAN geaccrediteerd.

Hoogstraat 51
1381VV
Weesp
0294775989
Selecteer een bestand aub.