Opleidingen details Boerhaave Nascholing

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

6e Werkconferentie LUMC-Campus den Haag (ID nummer: 385359)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 33 

De werkconferentie richt zich op projecten rond innovatie, onderwijs en onderzoek in de gezondheidszorg in de regio Den Haag, in- en rond huisartspraktijken, instellingen en ziekenhuizen. Keynote speakers zijn deze keer dr. David van Bodegom van de Leyden Academy on Vitality and Ageing, Mark Reijnders MSc MA van de Bestuurskundefaculteit Universiteit Leiden (in Den Haag) en dr. Jeroen Struijs, LUMC Campus Den Haag.

Wilt u als huisarts (i.o), als specialist ouderengeneeskundigen (i.o), medisch specialist (i.o), als professional zorg, -GGZ en -welzijn, beleidsmaker, onderzoeker / promovendus of student meer weten over:

Innovatie, onderzoek en onderwijs Population Health management en wijkgerichte zorg

Projecten en onderwijsactiviteiten van de LUMC-Campus

De gezamenlijke aanpak van de gezondheidsvraagstukken in de Haagse regio

Tijdens deze bijeenkomst op de LUMC Campus Den Haag neemt u kennis van wat er op dit moment al gaande is en krijgt u de gelegenheid oplossingen te ontwikkelen voor gezondheidsvraagstukken met projecten in de regio Den Haag. Meld u zich aan voor alweer de 6e Werkconferentie LUMC-Campus Den Haag. 

(Meerdaagse) Nascholing
0
Tijd17:00 - 21:00
LocatieDen Haag (NL) (Toon kaart)

Boerhaave Nascholing is de oudste post-academische onderwijsorganisatie op geneeskundig gebied (PAOG) in Nederland.

Met Boerhaave Nascholing wil het LUMC medici en medisch wetenschappelijk onderzoekers inspireren de nieuwste wetenschappelijke inzichten toe te passen. Ons doel is dat zij steeds de best mogelijke patiëntenzorg leveren. Met deze nascholingsmissie wil het LUMC motiveren, enthousiasmeren en aanzetten tot handelen door een hoge kwaliteit van de nascholing. Die hoge kwaliteit betreft:de inhoud, namelijk actuele thema’s;
de vorm, zoals vooraanstaande sprekers, afwisselend en interactief programma, onderwijskundig maatwerk, e-learning e.d.;
de organisatie en de dienstverlening.
 

Hippocratespad 21
2333 ZD
LEIDEN
Postbus 9600
2300 RC
LEIDEN
071-5268515
Selecteer een bestand aub.