Opleidingen details de Bode Nascholingen

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

"Iedereen wil aardige collega’s, ook jouw collega’s", aanspreken volgens de Bode Methode (ID nummer: 384713)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen punten voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
KRM-punten512-5-2020 t/m 11-5-2021

Veel medewerkers en artsen vinden het moeilijk om elkaar binnen de groep, maatschap of vakgroep aan te spreken op het niet nakomen van afspraken of ander lastig gedrag. Velen vinden het moeilijk of “not done” om hiertegen een vuist te maken, dat doe je toch niet? Je vindt het vervelend of je ergert je meerdere malen aan een collega omdat hij of zij ander gedrag vertoont dan dat jij normaal vindt. Er zit maar één ding op: aanspreken! Maar hoe doe je dat zonder de relatie te verstoren?

Dit nascholingsprogramma laat zien hoe je kunt afwijken van de nu vaak heersende norm. Niet door de andere kant op te kijken of het probleem met de mantel der liefde te bedekken, maar om het probleem met behulp van de Bode Methode ® bespreekbaar te maken. Dat betekent zo vaak als nodig, rechtstreeks het gesprek aan gaan, met wie dan ook. Het is de operationele invulling van het meer theoretische 360° feedback en het Individueel Functioneren Medische Specialisten (IFMS).

De Bode Methode® is een objectief hulpmiddel wat enig voorbereidingstijd vergt en gaat uit van een gelijkwaardige, professionele communicatie.

BeroepsgroepBeroepsorganisatie
Openbaar apothekers (OA)KNMP en NVZA
M.C. (Rien) de Boo
15
nvt
375
incl. werkboek, lunch , consumpties en het gelijknamige boek ter waarde van euro 19,95
Tijd09:30 - 16:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenUtrecht

Tijd09:30 - 16:00
LocatieZwolle (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenZwolle

Tijd09:30 - 16:00
LocatieEindhoven (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenEindhoven

Tijd09:30 - 16:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenUtrecht

Tijd09:30 - 16:00
LocatieEindhoven (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenEindhoven

Tijd09:30 - 16:00
LocatieZwolle (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenZwolle

Missie
De Bode Nascholingen wil hulpverleners en medewerkers in de gezondheidszorg helpen hun communicatieve kennis om te zetten in communicatieve kunde opdat zij de doelstellingen op een daadkrachtige, vreugdevolle wijze kunnen realiseren.
 

De Bode Nascholingen onderscheidt zich door het feit dat de wortels van de twee vaste trainers in het bedrijfsleven liggen met als markt de “gezondheidszorg”. Zo kan de gezondheidszorg op een zakelijke (commerciële) wijze geanalyseerd en voorzien worden van gerichte, zakelijke adviezen en trainingen.

Uit onderzoek en uit gesprekken met de medische professie blijkt dat de meeste hulpverleners en medewerkers in de zorg vooral belangstelling hebben voor (geaccrediteerde) kleinschalige nascholingsbijeenkomsten. Het directe en persoonlijke contact tussen enerzijds de deelnemers onderling en de deelnemers en trainer anderzijds is hierbij van groot belang.

De Bode Nascholingen komt aan deze behoefte tegemoet en is daarvoor speciaal in 1997 voor de medische professie opgericht. De programma’s zijn kortdurende, interactieve bijeenkomsten die erop gericht zijn om uw vaardigheden, kennis en inzichten te vergroten. De Bode Nascholingen is geheel onafhankelijk van derden wat betreft de inhoud, onderwerpkeuze en organisatie.
 

Verkeersweg 15
3842 LD
Harderwijk
0341-434658
Selecteer een bestand aub.