Opleidingen details Dutch Expedition & Wilderness Medical Society - Outdoor Medicine

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Medicine in Extremes Conference (ID nummer: 384678)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1 en 2631-1-2020 t/m 30-1-2021

Een congres met de focus op sporten in extreme omstandigheden. Meerdere gerenommeerde sprekers vanuit verschillende werelddelen zullen hun expertise delen op het gebied van fysiologie onder extreme fysieke uitdagingen, in het hart van Amsterdam.

(Meerdaags) Congres
Bestand 
Programma MEX4.docx18 KB
200
Tijd9:00 - 17:00
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Wij opereren in een stichting zonder winstoogmerk, genaamd Stichting Dutch Expedition & Wilderness Medical Society. De verschillende leden zijn werkzaam in ziekenhuizen verspreid over het land.

Doelstellingen

Outdoor Medicine heeft als doel om (internationale) samenwerking tussen medici en anderen met kennis van of interesse hebben op het gebeid van expeditie geneeskunde, wildernisgeneeskunde of geneeskunde in extreme omstandigheden te bevorderen. Daarnaast is ons doel het vergroten, bevorderen, delen en verspreiden van kennis op dit vakgebied en het stimuleren van ‘best medical practices’.

Strategie

Wij bereiken onze doelstellingen door middel van het organiseren van workshops, lezingen, cursussen, congressen, reizen en andere activiteiten op het gebied expeditie- en wildernisgeneeskunde. Daarnaast geven wij medisch advies voorafgaand aan en gedurende expedities, avontuurlijke reizen, extreme sporten of vrijwilligerswerk in afgelegen gebieden, op afstand of ter plaatse.

Stadshaven 12
4285AZ
Woudrichem
0638315177
Selecteer een bestand aub.