Opleidingen details Sig vzw

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Het SMART formuleren van doelen op basis van diagnostische informatie geordend in het ICF-model (ID nummer: 384611)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemeen kinesitherapeutisch127-2-2020 t/m 31-12-2020

In deze workshop ligt de focus op het leren SMART formuleren van doelen.

We merken dat in de klinische praktijk doelen nog vaak geformuleerd worden in functie van de zorgverlener i.p.v. in functie van de cliënt en het cliëntsysteem. Bijvoorbeeld: ontwikkelen en trainen van sociale vaardigheden. Wat maakt nu dat dit niet zo’n goede formulering is? Wat zijn dan de voordelen van het SMART formuleren van doelen? Als je benieuwd bent naar de antwoorden op deze vragen en als je wil leren om SMART-doelen te formuleren ingebed in de biopsychosociale visie en het evidence based handelen, dan zit je in deze workshop op de juiste plaats.

In de voormiddag voorzien we een interactieve presentatie met wat praktische oefeningen. In de namiddag kan je met een eigen casus aan de slag.

Deze workshop is bedoeld voor zorgverleners die het biopsychosociaal redeneren willen doortrekken bij het bepalen en onderhandelen van doelen voor zorg, behandeling en begeleiding.

Nadja Brocatus
Logopedist-stottertherapeut, docent, gecertificeerde coach, ICF-trainer

Werkt momenteel aan de Arteveldehogeschool te Gent, als docent, coach en ICF-trainer heeft 32 jaar gewerkt in het C.A.R. te Oostakker (Gent)
6
153
 
Tijd9:00 - 16:00
LocatieAalst (BE) (Toon kaart)

Tijd9:30 - 16:30
LocatieAalst (BE) (Toon kaart)

Sig is een vzw die jaarlijks ongeveer een 45-tal opleidingen en een 10-tal workshops aanbiedt aan professionele hulpverleners (artsen, kinesisten, klinisch (neuro)psychologen, ergotherapeuten, logopedisten, ...) die werkzaam zijn binnen de revalidatiesector (bvb. personen met ASS, ADHD, NAH, ontwikkelingsproblemen, ...). Daarnaast wordt jaarlijks ook een groter symposium georganiseerd of wordt een internationaal gerenommeerde spreker uitgenodigd.

Pachthofstraat 1
9308
Gijzegem
053 38 28 18
Selecteer een bestand aub.