Opleidingen details Performation Healthcare Intelligence B.V>

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Performation Event 2020: Intelligent Hospital Management (ID nummer: 384200)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1 en 2516-1-2020 t/m 15-1-2021

De zorg innoveert, steeds meer en steeds sneller. Termen als Artificial Intelligence, Machine Learning en Robotisering zijn in ziekenhuizen aan de orde van de dag. Registratiewerkzaamheden hoeven in principe niet meer door menselijke handen verricht te worden. In dit event brengen we medewerkers, managers, artsen, bestuurders en andere zorgprofessionals samen om inzicht te geven in en bij te scholen op deze technologische ontwikkelingen.  

Sprekers van KPMG, UMCU, VU, VUMC, LUMC en Amphia zullen in plenaire sessies in key notes de hoofdlijnen, visie en praktijk casussen behandelen. In 'break-out sessies' wordt dieper op specialistische onderwerpen ingegaan over de toekomst van informatievoorziening in de gezondheidszorg en hoe deze informatievoorziening kan bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsvoering van zorginstellingen.

(Meerdaags) Congres
1250
Voor Performation genodigden kostenvrij
Tijd8:00 - 16:10
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)

Op donderdag 14 januari 2016 organiseren we het Performation event. Centraal staat het belang van gedegen informatie voor aansturing en besluitvorming binnen onze gezondheidszorg. We brengen bestuurders, financials, medici en andere betrokkenen in de zorg samen.

Samen verder
De Nederlandse zorg staat bekend om zijn toegankelijkheid en hoge kwaliteit. Tegelijkertijd ervaren we allemaal de beperkingen hiervan: patiëntaantallen dalen en de kosten voor kwalitatief hoogwaardige zorg blijven stijgen. Dit zet alles onder druk. Onze zorg kent veel partijen en te behartigen belangen. Om kwalitatief hoogwaardige zorg op de lange termijn te garanderen, is het nu tijd om écht samen te werken. Verder kijken dan afdeling of organisatie, de krachten bundelen. Bruggen slaan tussen medici, administratie en financials, branchepartijen, zorgverzekeraars, financiers en overheidsinstanties.

Programma
Tijdens het Performation event gaan we het gesprek aan over samenwerking. We bespreken verschillende, succesvolle casussen. Wat is de rol van informatievoorziening en hoe bereik je daarmee je doelen? Wat zijn de succesfactoren? Hoe creëer je begrip voor elkaars belangen? Hoe kom je nu echt samen verder?
Directieleden, afdelingsmanagers en medisch specialisten komen aan het woord. Ze delen hun ervaringen met u over nieuwe vormen van samenwerking binnen en buiten het ziekenhuis en hoe informatievoorziening daarin bijdraagt. Er staan verschillende workshops op het programma. U kunt debatteren over prikkelende stellingen rond onderhandelen en bezuinigen. Portfoliokeuzes komen aan bod en we werpen een blik op zorgregistratie.
Sweelincklaan 1
3723 JA
Bilthoven
0629273169
Selecteer een bestand aub.