Opleidingen details Klimmendaal Revalidatie specialisten Academy

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Symposium Fasotti’s Fingerprint (ID nummer: 383986)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3213-2-2020 t/m 12-2-2021

Klimmendaal Revalidatiespecialisten organiseert op 13 februari 2020 het symposium ‘Fasotti’s Fingerprint’ over technologische ontwikkelingen in de neuropsychologische revalidatie. Het symposium, vernoemd naar prof. dr. Luciano Fasotti (bijzonder hoogleraar Klinische neuropsychologie, in het bijzonder cognitieve revalidatie), geeft een podium aan experts van zowel Klimmendaal Revalidatiespecialisten als daarbuiten op het gebied van wetenschappelijke ontwikkelingen binnen dit thema.

Tijdens dit symposium worden de belangrijkste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van de toepassing van technologie binnen de cognitieve / neuropsychologische revalidatie op een rij gezet.

De bezoeker van het symposium ontwikkelt de wetenschappelijke vakkennis op gebied van technologische ontwikkelingen in de neuropsychologische revalidatie in het algemeen. Daarnaast wordt specifieke wetenschappelijke kennis opgedaan op het gebied van de inzet van non-invasieve breinstimulatie ter verbetering van taalfuncties, de inzet van innovatieve braingames binnen de neuropsychologische revalidatie en de inzet en meerwaarde van computertaken en virtual reality binnen de neuropsychologische diagnostiek.

(Meerdaags) Congres
0
Tijd15:00 - 18:00
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)
Opmerkingengebouw A - theaterzaal

heijenoordseweg 5
6813 GG
Arnhem
Postbus 9044
6800GG
Arnhem
(026) 352 61 00
Selecteer een bestand aub.