Opleidingen details Neo Animalia by 2Learn sa/nv

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Algemene cardiologie (ID nummer: 383772)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing Gezelschapsdieren146-3-2020 t/m 5-3-2021

Honden en katten van alle leeftijden zijn betrokken bij de cardiologie. Dagelijks wordt elke dierenarts ermee geconfronteerd, of hij nu alleen of in teamverband werkt. Enerzijds is de cardiologie complex en stopt ze niet met evolueren, anderzijds staat ze u toe om uw klanten te behouden door hun dieren gedurende hun ganse leven te vergezellen.
Een goede kennis van de algemene cardiologie blijkt dus onmisbaar voor elke eerstelijnsdierenarts (opsporing, anesthesie, behandelingsopvolging, echocardiografie, radiografie, …). Deze bijscholing heeft tot doel om uw kennis rond de nieuwigheden te actualiseren om u te helpen bij het maken van de beste keuzes en u in alle vakgebieden van de cardiologie te versterken. Het aantal deelnemers werd bewust beperkt om u de kans te bieden om al uw vragen te stellen aan de sprekers.

 Dierenartsen
Regulier
Meerdaagse cursus
Fysieke bijeenkomst
 Gezelschapsdieren
7
12
Meest actueel onderbouwing van veterinair handelen.
14
Tijd09:00 - 17:30
LocatieZeist (NL) (Toon kaart)

"Voortgezette opleiding voor dierenartsen"
Neo Animalia is een tak van 2Learn die gespecialiseerd is in de organisatie van opleidingen voor dierenartsen in kleine groepen.

Bij het ontwikkelen van hoog kwalitatieve opleidingen voor uw praktijk, kiezen wij met zorg onze opleiders en sprekers, die niet alleen voor hun kennis erkend worden, maar ook voor hun klinische en pedagogische ervaringen in de diergeneeskundige wereld.

Al onze opleidingen geven u als dierenarts recht op Points de Formation Continue Certifiés (PFCC) of equivalent Erkende BijscholingsPunten (EBP).

Al onze opleidingen kunnen ook gesubsidieerd worden door een betaling via Chèques-Formations (Waalse regio) of KMO-Portefeuille (Vlaamse regio).

Investeer in uw dierenartsenpraktijk en sluit u aan bij uw 8.000 collega’s die al deelgenomen hebben aan een opleiding van 2Learn.

Grand route 63b5
5380
Hingeon
Grand route 63b5
5380
Hingeon
+3281245090
Selecteer een bestand aub.