Opleidingen details ABCIG Kinesitherapie in de Geriatrie

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Prikkelverwerking bij ouderen en dementie (ID nummer: 383481)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemeen kinesitherapeutisch1221-11-2020 t/m 31-12-2020

Bij mensen met dementie kan de prikkelverwerking moeilijker gaan waardoor complex gedrag zichtbaar wordt. In deze cursus leer je hoe prikkels van invloed zijn op het gedrag bij de oudere mens met dementie. Hoe je door het aanpassen van omgeving, dagprogramma en je manier van begeleiden ervoor kan zorgen dat mensen zich prettiger en veiliger voelen. Je kan gerichte keuzes maken in het prikkelaanbod waardoor de kwaliteit van leven voor de oudere met dementie verhoogt wordt.

Ter info: er is een prijsreductie voor leden ABCIG Kinesitherapie in de Geriatrie en voor Axxon-leden. Zie bijgevoegd document.

Robert De Hoogh, is opgeleid als fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd in de Sensorische Informatieverwerking. Hij werkt als zelfstandig Prikkelcoach veel voor het CCE, Centrum voor Consultatie en Expertise, dat is gespecialiseerd in probleemgedrag bij ouderen, psychiatrie en verstandelijk gehandicaptenzorg. Ook werkt hij als docent voor het Leidse opleidingsinstituut Anders Kijken naar Kinderen. De Hoog is coauteur van het boek Prikkels in de groep! Over samenwerken aan een sensorisch waardevolle omgeving.
6
150
Tijd09:00 - 16:30
LocatieZaventem (BE) (Toon kaart)
OpmerkingenDeuren open om 08:30 - Parkeerplaatsen zijn voorzien op de locatie.

Zwarte Leeuwstraat 5
8370
Blankenberge - Uitkerke
050415946
Selecteer een bestand aub.