Opleidingen details Stichting Docendo Orbis

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Burn-out (ID nummer: 382991)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 31913-5-2020 t/m 12-5-2021

Twee gekende deskundigen op het gebied van burn-out, mevrouw Martijnse en de heer Stegenga, verzorgen een 3+1 dagen omvattende nascholing burn-outpreventie.

De deelnemende tandheelkundigen krijgen inzicht in de factoren die -uiteindelijk- tot een burn-out leiden, maar ook het instrumentarium aangereikt om dit juist te voorkomen.

Het bewustwordingsproces -herkennen van de symptomen, inclusief oefeningen om (fysieke) effecten van stress te identificeren- omvat de eerste dag.

Op dag twee worden effecten van een (naderende) burn-out meer persoonsgericht, behandeld en voorzien van eerste aanzetten tot gedragsverandering.

Dag drie wordt geheel besteed aan het tijdig herkennen van signalen van belasting (het burn-outrecept), het concretiseren van de gewenste verandering en het internaliseren (borgen) van de instrumenten, die daarbij als gekende succesfactoren een cruciale rol spelen: organiseren van support (buddy), meditatie, versterking van veerkracht/vitaliteit. 

Dag 4, de terugkomdag, omvat zowel zelfconfrontatie (de stressmonitor en het persoonlijke stressniveau) als oefeningen waarmee individueel en buddy-gekoppeld concrete stappen worden gezet ter voorkoming van een (dreigende) burn-out.    

Het buitenlandse cursusdeel neemt 15 uur in beslag en de verplichte terugkommiddag, ca 6 weken na eerste deel beslaat 5 uur 

(Meerdaagse) Nascholing
1495
Tijd19:00 - 13:30
LocatieWest-Terschelling (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenABAN Terschelling

Tijd19:00 - 13:30
LocatieOost-Vlieland (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenABAN Vlieland

Tijd08:00 - 13:30
LocatieScarperia (IT) (Toon kaart)
Opmerkingenna ABC1 accreditatie nu ABAN aanvraag zonder mindfullness

Het bevorderen van nascholing voor medische beroepen en nascholing voor het notariaat.

Prins Hendrikstraat 22
4835 PP
Breda
076 7502479
Selecteer een bestand aub.