Opleidingen details Stichting Docendo Orbis

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Burn-out (ID nummer: 382991)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 31922-9-2020 t/m 21-9-2021

Twee gekende deskundigen op het gebied van burn-out, mevrouw Martijnse en de heer Stegenga, verzorgen een 3+1 dagen omvattende nascholing burn-outpreventie.

De deelnemende tandheelkundigen krijgen inzicht in de factoren die -uiteindelijk- tot een burn-out leiden, maar ook het instrumentarium aangereikt om dit juist te voorkomen.

Het bewustwordingsproces -herkennen van de symptomen, inclusief oefeningen om (fysieke) effecten van stress te identificeren- omvat de eerste dag.

Op dag twee worden effecten van een (naderende) burn-out meer persoonsgericht, behandeld en voorzien van eerste aanzetten tot gedragsverandering.

Dag drie wordt geheel besteed aan het tijdig herkennen van signalen van belasting (het burn-outrecept), het concretiseren van de gewenste verandering en het internaliseren (borgen) van de instrumenten, die daarbij als gekende succesfactoren een cruciale rol spelen: organiseren van support (buddy), meditatie, versterking van veerkracht/vitaliteit. 

Dag 4, de terugkomdag, omvat zowel zelfconfrontatie (de stressmonitor en het persoonlijke stressniveau) als oefeningen waarmee individueel en buddy-gekoppeld concrete stappen worden gezet ter voorkoming van een (dreigende) burn-out.    

Het buitenlandse cursusdeel neemt 15 uur in beslag en de verplichte terugkommiddag, ca 6 weken na eerste deel beslaat 5 uur 

(Meerdaagse) Nascholing
1495
Tijd09:30 - 14:00
LocatieOotmarsum (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenABAN Ootmarsum

Tijd19:00 - 13:30
LocatieWest-Terschelling (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenABAN Terschelling

Tijd19:00 - 13:30
LocatieOost-Vlieland (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenABAN Vlieland

Het bevorderen van nascholing voor medische beroepen en nascholing voor het notariaat.

Prins Hendrikstraat 22
4835 PP
Breda
076 7502479
Selecteer een bestand aub.