Opleidingen details BHV.NL

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Reanimatie & AED ABAN 2020 (ID nummer: 382987)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 331-1-2020 t/m 31-12-2020

Reanimatie & AED

De zorgprofessional levert zorg. Zorg op verschillende vlakken en op verschillende niveaus. De geboden zorg zal effectief zijn indien deze in een veilige en voldoende vertrouwde omgeving geboden wordt. Hiervoor zal de praktijk kaders scheppen en aan fysieke en emotionele behoeften voldoen. Hierbij hoort de voorbereiding op calamiteiten. Binnen iedere doelgroep kan men te maken krijgen met acute hulp i.v.m. een calamiteit. De organisatie zal hier direct en met kennis van zaken op moeten reageren. Zowel voor de veiligheid van zijn/haar cliënt als voor zichzelf.
Daarnaast heeft de organisatie een sociale en wettelijke verplichting op het gebied van bedrijfshulpverlening ten aanzien van collega’s en omgeving.

De training is bedoeld voor iedereen die snel en effectief wil ingrijpen bij een circulatiestilstand om zo de overlevingskansen van het slachtoffer te vergroten. 

Algemeen doel:
Deelnemers leren te reanimeren en de Automatische Externe Defibrillator (AED) te gebruiken zodat zij direct hulp kunnen bieden in geval van een circulatiestilstand. Dit conform de eis uit arbowet artikel 15.

Globale inhoud:
-Theoretische kennis over hartfalen, menselijk lichaam / bloedsomloop, reanimatie

- Praktische oefeningen op het gebied van reanimatie, alarmering en gebruik van een AED

 

(Meerdaagse) Nascholing
50
Inschrijving per groep (In Company)
Tijd13:00 - 16:00
LocatieEde (NL) (Toon kaart)
Opmerkingen02-01-2020

Tijd8:30 - 12:00
LocatieNijmegen (NL) (Toon kaart)

BHV.NL is in Nederland, als het om bedrijfsveiligheid gaat, al jaren een gevestigde naam. Anders dan de naam wellicht doet vermoeden biedt BHV.NL naast bedrijfshulpverlening (BHV) een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan.

BHV.NL kent drie kernactiviteiten:
•opleidingen & trainingen;
•advies;
•begeleiding & implementatie.

BHV.NL is opgericht in 1994 ten gevolge van de veranderende Arbo wetgeving. Het hoofdkantoor en het Customer Service Center zijn gevestigd te Nijmegen.

Opleidingen, trainingen en workshops worden gegeven op meer dan 60 locaties verspreid over Nederland. De 60 opleidingslocaties worden gebruikt voor “open inschrijvingen” en “out company” opleidingen. Vanaf 6 cursisten geeft BHV.NL ook opleidingen, trainingen en workshops bij u op kantoor, de zo genoemde “in company” trainingen.

Naast deze opleidingsmogelijkheden beschikt BHV.NL ook over een Mobiel Training Centrum. In dit uiterst modern trainingscentrum komen o.a. het blussen van verschillende soorten branden en het vinden van de weg in een omgeving vol rook en hitte aan de orde.

BHV.NL heeft de volgende relevante certificeringen:

•Erkend en gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad voor EHBO, BLS en AED opleidingen;
•MFA (Medic First Aid) gecertificeerd;
•CEDEO erkend;
•NIBHV erkend;
•CCV erkend voor trainingen BHV, VCA en EHBO;
•ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Kerkenbos 10-63
6546BB
Nijmegen
Postbus 12
6500AA
Nijmegen
024-3730977
Selecteer een bestand aub.