Opleidingen details Berends-Que-Performance

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Curriculum Clinical Leadership uitgebreid (ID nummer: 382929)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 21618-12-2019 t/m 17-12-2020

Na afsluiten van de cursus is de Medisch specialist zich bewust van eigen missie en visie. De eigen missie en visie fungeren als een innerlijk kompas. Met dit innerlijk kompas kan de medisch Specialist beter richting geven aan werk(zaamheden) en privé leven. Hij/zij kan beter prioriteiten aangeven en beter de balans privé/werk bewaken.

De Missie en Visie zijn verder inspiratiebron voor eigen motivatie en voor het motiveren en richten van collegae naar een collectieve ambitie.

(Meerdaagse) Nascholing
1750
Inclusief hotelkosten (logies, ontbijt, lunch en diner)

Het inschrijfgeld bedraagt 1750 euro per cursus, voor het hele curriculum is het inschrijfgeld 6200 euro
Tijd15:30 - 16:30
LocatieGarderen (NL) (Toon kaart)

Performance organiseerde de Leergang Beleidspsychiatrie.

Voortbouwend op deze Leergang is het Curriculum Clinical Leadership ontwikkeld. Dit Curriculum gaat uit van competeties, nodig voor Clinical leadership en bestaan uit vijf cursussen. In elke cursus is aandacht voor een beperkt aantal competenties die middels praktijkgerichte actuele situaties getraind worden.    

Op verzoek van ex-cursisten worden de laatste jaren extra cursussen georganiseerd, die een zelfde opbouw hebben als de blokken van de Leergang Beleidspsychiatrie en de cursussen van het Curriculum. Tijdens deze geacrrediteerde bijeenkomsten worden actuele onderwerpen behandeld, die van belangrijk zijn voor Clinical Leadership (en voor de professionals die zich bezig houden met leadership en management). Voor het Curriculum werkt Berends-Que-Performance samen met De Praktijk.

Daarnaast verzorgt Berends-Que-Parformance incompany trainingen en trainingen en workshops met losse inschrijving. Berends-Que-Performance heeft hierbij onder meer samengewerkt met de Twente School of Management en De Academie voor Medisch Specialisten.

Amsterdamseweg 102
6814 GH
Arnhem
Postbus 1009
6801 BA
Arnhem
(06) 53 15 71 94
Selecteer een bestand aub.