Opleidingen details Centrum Zein

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Tweedaagse training Geluksbeleving (ID nummer: 382807)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Beroepsspecifieke bij- en nascholing vooraf geaccrediteerd309-5-2020 t/m 8-5-2021

Training op 2 zaterdagen. De training richt zich op het verhogen van de geluksbeleving bij cliënten. Bij vrijwel alle cliënten is de vermindering van het plezier in het leven één van de belangrijkste drijfveren om in therapie te gaan. Hoe kun jij er als vaktherapeut aan bijdragen dat de ander weer meer plezier gaat beleven?
Deze training is gebaseerd op de nieuwste inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek en daarnaast op jarenlange praktijkervaring. Je leert vaktherapeutische oefeningen rond het thema geluk. We kijken samen met jou hoe de oefeningen indien nodig aangepast kunnen worden aan jouw werkwijze, jouw cliënten en vooral aan jouzelf.

Doelstelling: Het opdoen van kennis omtrent wetenschappelijke onderzoeken en inzichten met betrekking tot geluk en geluksgevoelens en deze kunnen vertalen naar praktische handvatten, adviezen en oefeningen met als doel het bewust aansturen en vergroten van de geluksbeleving bij je cliënten.

Docent Hendry Siepe werkt naast Centrum Zein bij de Fontys Hogescholen HRM en Psychologie. Deze heeft geluk als speerpunt van beleid en onderzoek en biedt Masterclasses en de Opleiding Werkgelukdeskundige aan. Hendry is psycholoog en werkt sinds 1990 samen met Iriah van Wijk, vaktherapeut en bewegingswetenschapper. Samen geven ze deze training.

Vaktherapeuten
15
Ja
16
Huiswerk: begeleidende syllabus lezen met de theorie en oefenvormen, 115 pagina’s, A4 formaat.. Artikelen en ongeveer 20 pagina's toegestuurde informatie lezen. Enkele huiswerkopdrachten die tussen de beide trainingsdagen door worden gedaan.
489,00
Hoofdniveau
Danstherapie
Dramatherapie
Muziektherapie
Psychomotorische kindertherapie (PMKT)
Psychomotorische therapie (PMT)
Speltherapie
Beeldende therapie
Tijd10:00
Locatie

Tijd10:00 - 18:00
LocatieEindhoven (NL) (Toon kaart)

Centrum Zein verzorgt bij- en nascholing voor professionals in de GZ en GGZ. In dit kader geven we opleidingen, trainingen, workshops en lezingen, zowel in onze eigen ruimte als op locatie.

Plutostraat 114
5632CL
Eindhoven
0402481864
Selecteer een bestand aub.