Opleidingen details Landelijk Kenniscentrum Zwangerschap en psychiatrie (LKPZ)

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

LKPZ lustrumsymposium Back to the future (ID nummer: 382686)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3617-1-2020 t/m 16-1-2021

Het Landelijk Kenniscentrum  Psychiatrie en Zwangerschap bestaat 10 jaar. Reden om terug te kijken op behaalde successen en te kijken naar de toekomst. De ontwikkeling van POP poliklinieken door het land en wetenschappelijke onderzoeken op het terrein van zwangerschap en psychiatrie  met de implicatie daarvan op de dagelijkse praktijk worden besproken. Ook zal er een debat zijn over de 'maakbare samenleving' in relatie met zwangerschap en peripartum periode.

Leerdoelen zijn : kennis vergaren over de huidige stand van zaken rond behandeling van psychiatrische aandoeningen in zwangerschap en na de bevalling. Het leren onderkennen van de invloed van traumatische gebeurtenissen op de behandelaar. Meer kennis vergaren over de gevolgen  van psychiatrische problematiek van de moeder op de ontwikkeling van het kind 

 

(Meerdaags) Congres
295
225 voor leden LKPZ 175 voor studenten/kraamverzorgenden en studenten
Tijd09:15 - 17:30
LocatieAmersfoort (NL) (Toon kaart)

Toenemende aandacht en informatie op het gebied van zwangerschap en psychiatrie vraagt om een bundeling van inzichten en eenduidige adviezen, die zowel toegankelijk zijn voor hulpverleners als patiënten. Vanuit deze behoefte werd het Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap (LKPZ)geboren, een gezamenlijk initiatief van professionals werkzaam binnen het grensvlak van de psychiatrie en zwangerschap.

 

Lage Naarderweg 27
1217 GN
Hilversum
0619212485
Selecteer een bestand aub.