Opleidingen details Springer Media, Events Gezondheidszorg

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Zorgvisie | Ouderenzorg op de juiste plek 2020 (ID nummer: 382312)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3511-2-2020 t/m 10-2-2021

We worden met zijn allen steeds ouder en ziekenhuizen worden overspoeld door kwetsbare ouderen. Met goede ondersteuning en zorg belanden deze ouderen minder snel op de acute zorg en kunnen ze langer thuis blijven wonen, maar hoe organiseren we dit? Hoe bieden we ouderen zorg op de juiste plek?

De juiste zorg op de juiste plek vraagt om een soepele samenwerking tussen partijen als wijkverpleegkundigen, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, gemeenten en medisch specialisten. Alle partijen werken echter in hun eigen silo, met hun eigen bekostigingssysteem en hun eigen wettelijke context.

We staan duidelijk voor een financiële en organisatorische uitdaging in de ouderenzorg. Hoe richten we de keten van zorg aan ouderen succesvol in? Dat leert u op 11 februari, tijdens het vernieuwde congres Ouderenzorg op de juiste plek.

Het congres geeft antwoord op de vragen:

  • Hoe kunnen we een succesvol zorgnetwerk voor ouderen inrichten?
  • Hoe kunt u binnen deze keten samenwerken met de verschillende stakeholders?
  • Welke succesvolle initiatieven voor ouderenzorg op de juiste plek er al zijn?

Daarnaast worden er theorieën en vernieuwende projecten belicht, praktijkvoorbeelden gegeven en gaan we met verschillende stakeholders in gesprek.

(Meerdaags) Congres
499
399 vroegboektarief
Tijd09:50 - 16:15
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Springer Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich richt op de gezondheidszorg en een lange historie kent als medische uitgeverij.

Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding, beroepsuitoefening en praktijkvoering voor studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg.

Walmolen 1
3994 DL
Houten
Postbus 246
3990 GA
Houten
nvt
Selecteer een bestand aub.