Opleidingen details TIAS Business School

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Masterclass Introductie in Data Science voor Medisch Specialisten (ID nummer: 381600)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 21215-1-2020 t/m 14-1-2021

Een introductie masterclass voor medisch specialisten over data science in de gezondheidszorg die zorgt voor een intensieve kennismaking met de onderdelen van data science uit de zorg zoals: AI (Artificial Intelligence), machine learning, deep learning, big data, data analysis, data opslag (EPD, PACS, etc) en data-uitwisseling. Daarnaast worden er praktijkvoorbeelden, reeds geïmplementeerde toepassingen van AI besproken. 

  • Inzicht in de terminologie/basisbegrippen die gebruikt worden in data science. 
  • Inzicht krijgen in de toepassingsmogelijkheden van data science binnen de zorgsector.
  • Inzicht krijgen in de laatste wetenschappelijke kennis rond Artificial Intelligence en met name op het gebied van machine learning, deep learning en de (klinische) validatie van hierbij toegepaste algoritmen.
  • Het vergroten van de digitale denkvaardigheid en de vaardigheid van het toepassen van digitale toepassingen bij besluitvorming in de klinische praktijk. 
  • Inzicht in goede voorbeelden van toepassingen van kunstmatige intelligentie bij klinische beslissingen met behulp van use cases en thought leaders die hun expertise delen in de colleges.
  • Inzicht krijgen in de rol van de medisch specialist bij de ontwikkelingen op het gebied van data uitwisseling en data rentmeesterschap in en om het ziekenhuis. 
  • Oefenen in het omgaan met leveranciers van toepassingen van kunstmatige intelligentie.
(Meerdaagse) Nascholing
 
875
Tijd8:30 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

TIAS Business School is de business school van de Universiteit van Tilburg en de Technische Universiteit Eindhoven. TIAS Business School verzorgt post-experience onderwijs, gericht op managers en leidinggevenden in het bedrijfsleven, de overheid en de semi-overheid. TIAS Business School heeft de status van een aangewezen universiteit.

Warandelaan 2 Tias Building
5037 AB
Tilburg
Postbus 90153
5000 LE Tilburg
Tilburg
013-4668600
Selecteer een bestand aub.