Opleidingen details JMC Talent for Care

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Talent for Care - Medisch Leiderschap Traject 2020 (ID nummer: 381577)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 34013-2-2020 t/m 12-2-2021

OMSCHRIJVING

Beter leiderschap leidt tot betere zorg. JMC Talent for Care (T4C) richt zich op het ontwikkelen van leiderschap in de zorg. T4C's Medisch Leiderschap Traject is een impactvol jaartraject voor een diversiteit aan specialisten (vakgebied en 'persoonlijkheidsvoorkeur'). Het traject bestaat uit een mix van individuele coaching, collectieve inspiratiesessies/modules en het in teamverband oppakken en uitvoeren van een relevant zorgverbeterproject. Deze mix leidt tot 'impactvolle, effectieve en inspirerende' medische Leiders, die verantwoordelijkheid nemen om hun aandeel te leveren in het mooier en beter maken van de Nederlandse zorg!

LEERDOELEN

Middels deze mix werken specialisten aan diverse thema's op het vlak van leiderschap. Persoonlijk leiderschap, jezelf echt (h)erkennen, vormt de rode draad door het traject en is zeker voor medisch specialisten een vaak 'ondergeschoven' gebied. Daarnaast en vanuit deze basis wordt gewerkt aan zakelijk en zorgleiderschap: welke trends & ontwikkelingen spelen er in de zorg, hoe wordt visie en strategie bepaald, hoe werkt innovatie in de zorg, hoe communiceer je effectief, hoe werk je goed in teams, hoe kunnen we effectief en projectmatig werken, hoe is het samenspel nu en in de toekomst tussen dokters, managers en bestuurders, etc. Deze leiderschapselementen worden aan het einde van het traject vertaald naar een impactvol zorggerelateerd verbeter- of innovatieproject. T4C gelooft daarbij in leren van en met elkaar en zorgt ervoor dat elke team samengesteld is uit een mix aan specialisten wat betreft achtergrond en persoonlijkheidsvoorkeur. 

 

(Meerdaagse) Nascholing
10200
Intensief jaartraject met intensiteit van minimaal 108 collectieve 'contacturen' per persoon verdeeld over 7 collectieve trainingen/sessies en 3 teamcoachsessies, daarnaast een intensief individuele coachtraject (24 uur per deelnemer) en het uitvoeren van een gezamenlijk eindproject
excl pauzes, diners, voorbereiding, huiswerk etc.
Tijd09:00 - 21:00
LocatieSchiedam (NL) (Toon kaart)
Opmerkingendaarnaast diverse casuistiek op lokatie ziekenhuizen en trainingsgelegenheid, in NL en BE

JMC Talent for Care richt zich op het ontwikkelen van leiderschap in de zorg. Dit doet T4C middels het aanbieden van (op-maat) leiderschapstrajecten bestaande uit een mix van individuele coaching, collectieve inspiratiesessies/modules, trainingen en het in teamverband oppakken en uitvoeren van een relevant zorgverbeterproject. Doelgroepen: young professionals (business en zorg- 'T4C-trainee'-traject), midcareer professionals ('T4C-Plus'-traject) en een specifieke trajecten voor medisch specialisten ('T4C-op-maat'-traject). Talent for Care werkt intussen ruim 10 jaar voor en met een groot aantal instellingen binnen de Nederlands zorgsector, zowel care als cure en gelooft in het leren van en met elkaar.
Elzensteeg 4
3111 BE
Schiedam
06 – 31 93 35 56
Selecteer een bestand aub.