Opleidingen details Radboudumc Health Academy

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Invitational Pillow Talk (ID nummer: 381491)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1 en 24 

Transmurale integrale zorg is belangrijk. De gezamenlijke en persoonsgerichte zorg voor de patiënt, waarbij de eerste lijn en de academie steeds intensiever samenwerken, heeft de toekomst. Om de transmurale integrale zorg beter vorm en inhoud te geven, is het belangrijk dat we niet alleen inzicht krijgen in de transmurale agenda voor innovatie, zorgpaden en wetenschap, maar ook in de praktische knelpunten.

En waar worden deze beter besproken dan gewoon bij transmurale ‘bedpartners’ thuis? Een transmurale bedpartner is een als (h)aios, (verpleegkundig) specialist, physician assistant of eerstelijns arts (huisarts, specialist ouderengeneeskunde, bedrijfs-, verzekerings of verslavingsarts), onderdeel van een koppel waarbij één van de twee partners actief is in de regionale eerstelijnszorg en de andere partner werkzaam is in de tweede/derdelijnszorg in het ziekenhuis.

(Meerdaags) Congres
0
Tijd14:15 - 19:00
LocatieOttersum (NL) (Toon kaart)

De Radboudumc Health Academy verzorgt bij- en nascholing voor alle medische en zorgprofessionals binnen en buiten het Radboudumc.

Gerard van Swietenlaan 2 (route 51)
6525 GB
Nijmegen
Postbus 9101 (huispost 51)
6500 HB
NIJMEGEN
06-11316420
Selecteer een bestand aub.