Opleidingen details Stichting Vaccinology Masterclass

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Het Rijksvaccinatieprogramma uitgelicht (programma is geprolongeerd) als in 2018 maar geactualiseerd. (ID nummer: 379858)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1 en 3517-1-2020 t/m 16-1-2021

Momenteel is er veel te doen rondom vaccinatie. Eén van de meest krachtige preventieve maatregelen staat ter discussie: een dalende vaccinatie graad in Nederland en Europa, een sterke anti-vax lobby vindt haar weg in de media, maar ook een plotselinge run op het nieuwe vaccin tegen meningitis. Vaccineren van kinderen is een onderwerp waar de JGZ een cruciale rol in speelt!

De stichting Vaccinology Masterclass organiseert al jaren nascholingen over vaccinaties voor professionals die werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Zie ook (www.vaccinologymasterclass.org). De Faculty van de stichting bestaat uit onafhankelijke experts op het gebied van vaccineren en stelt gezamenlijk de programma’s op voor haar nascholingen.

In 2018 hebben we een een nascholing ‘Het RVP uitgelicht, waarom vaccineren we eigenlijk?’ georganiseerd die door de deelnemers en ons als een groot succes werd ervaren. Daarom is besloten om op verzoek 17 januari 2020 het programma opnieuw aan te bieden, aangepast aan de actualiteit en de laatste wetenschappelijke inzichten en met nog meer interactie met de deelnemers. Een praktijkgericht programma met name bedoeld voor jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, huisartsen en overige (ondersteunende) zorgprofessionals in de infectiebestrijding

(Meerdaagse) Nascholing
Bestand 
Flyer VMC 17 Jan 2020.pdf403 KB
150
Tijd9:00 - 17:00
LocatieVeenendaal (NL) (Toon kaart)

p/a Doraweg 3
8531 PW
Lemmer
Doraweg 3
8531 PW
Lemmer
0621424899
Selecteer een bestand aub.