Opleidingen details Berg Care
Flitslamp of Laser Haarreductie (ID nummer: 379788)
Scholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Huidtherapeuten - Scholing1224-4-2020 t/m 24-7-2020
Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie in principe ingegeven door de opleider. U kunt echter zelf ook presentie invoeren.

Flitslamp en Laser ontharing is een van de meest uitgevoerde behandelingen in deze tijd. Deskundig en bekwaam zijn in deze handelingen is van essentieel belang voor goede resultaten. Deze training, specifiek over ontharing, leert u niet alleen alle aspecten rondom de technische aspecten van flitslamp of laser maar ook over de organisatie van zorg, veiligheid, onderhoud en wettelijke kaders rondom deze handeling. Een MUST voor iedere paramedici met affiniteit voor ontharing. 

BeroepsgroepBeroepsorganisatie
ADAP (Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici)Stichting Kwaliteitsregister Paramedici
SKIN accreditatiebureauSchoonheidsspecialisten Kwaliteits Instituut Nederland (SKIN)
SKIN registerSchoonheidsspecialisten Kwaliteits Instituut Nederland (SKIN)
Cursus
 NVH - Huidtherapeuten
(S) Na de training begrijp ik de theoretische, technische en anatomische kennis en praktijk organisatie voor permanente haarreductie door middel van flitslamp of lasertechnologie. (M) Met behulp van (deel)competenties wordt mijn theoretische en praktische kennis gepeild en na de toets beoordeeld. (A) Met voorbereidende huiswerkopdrachten en de training zelf kan ik met mijn niveau actief participeren en is acceptabel (R) wat te realiseren is binnen het genoemde tijdsbestek van (T) 3 dagen.
Bestand  
Syllabus ADAP ontharing.pdf1-11-2019 10:24713 KB
Anke Berkers
Diedejan ter Horst
7
5
249
Inschrijfgeld per deelnemer. Hiervoor ontvangt u de syllabus, voorbereidende huiswerkopdrachten, onderzoekspublicaties, de training zelf met handouts, een schriftelijke toets en evaluatie, certificaat van deelname, naslagwerk en accreditatiepunten.
 Ik verklaar dat de cursus voldoet aan de CGR-normen (Code Geneesmiddelen Reclame), de Code Medische hulpmiddelen (GMH), de Richtlijn 2006/114/EG inzake misleidende reclame en vergelijkende reclame, het sponsorbeleid van de betreffende beroepsvereniging(-en) en dat de financiering van de cursus geen (schijn van) belangen verstrengeling kent

Berg Care is kennispartner en distributeur voor huidtherapeuten, medisch specialisten en schoonheidsspecialisten. Geaccrediteerde trainingen houden verband met behandelingen op basis van energie. Of het nu gaat om tatoeageverwijdering, plasma huidbehandelingen, vaatproblematiek of ablatieve/fractionele laserbehandelingen, overal hebben wij een passende training voor. We hebben hiermee een vertaling gemaakt vanuit de wetenschap naar de praktische toepasbaarheid, ongeacht met welk systeem er gewerkt wordt. Ben jij benieuwd?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

De Beek 17
3871MS
Hoevelaken
033 20 12 269