Opleidingen details Tijdwinst.com/ SRS Consulting

Deze cursus is (nog) niet geaccrediteerd. De cursus kan om die reden niet aan dossiers worden toegevoegd.

Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping (ID nummer: 379508)
Cursus afgewezen!
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst

Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping anno nu

Alles wat je nodig hebt voor een druk en leuk (werk)leven! Welkom bij de beste opleider voor Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping van Nederland. 

Heb je dagelijks te maken met tijdgebrek, door stapels leeswerk? Dwalen je gedachten af tijdens het lezen van lange documenten? Of heb je moeite met keuzes maken door de grote hoeveelheid informatie? Volg Nederlands best beoordeelde cursus Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping en leer hoe je minimaal twee keer zo snel kunt lezen, beter kunt begrijpen wat je leest en makkelijker informatie kunt onthouden. Zo bespaar je tijd en blijf je up-to-date!

In het intensieve 1-daagse programma Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping van Tijdwinst.com leer je hoe je jezelf op een praktische manier hoe je je productiviteit, capaciteit en creativiteit kunt vergroten waardoor je minder stress ervaart. 

Bij ons leer je de beste technieken op het gebied van Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping. Wij brengen je volledig op de hoogte van alle actuele methodes en invalshoeken.

Kortom: alles wat je nodig hebt voor een druk én leuk (werk)leven!

Tip: dit populaire programma Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping is ook beschikbaar op incompany basis om samen met je collega's te volgen bij jou op locatie.

 

Heb je dagelijks te maken met:

 • stapels leeswerk op je bureau en in kasten
 • afdwalen tijdens het lezen van lange documenten en literatuur
 • geen tijd om bij te blijven in je vakgebied met boeken en vakliteratuur
 • moeite met keuzes maken door de grote hoeveelheid aan informatie
 • ‘geen zin’ in het verwerken van noodzakelijke leesstof in je werk die je interesse niet heeft
 • moeilijk op gang komen (writer’s-block) bij het schrijven van omvangrijke documenten als rapporten, notulen, scripties, brieven en e-mails
 • vergeten van namen, getallen, volgordes en feiten.
 • onvoldoende overzicht bij het structureren en voorbereiden van presentaties, leerstof en vergaderingen
 • tijdrovend om door te dringen tot de kern van complexe informatie en problemen

 

Dit is wat je bereikt met ons 1-daagse programma

Leer binnen 1 dag (!) hoe je minimaal twee keer zo snel kunt lezen, beter kunt begrijpen wat je leest en makkelijker kunt onthouden tijdens onze cursus snellezen. De volgende resultaten staan centraal in deze training:

 • verdubbel meetbaar je leessnelheid zonder tekstbegrip te verliezen
 • snel leren lezen zonder tekstbegrip te verliezen
 • voorkom dat informatie zich opstapelt en onrust oplevert
 • verhoog je creativiteit en het vermogen om problemen op te lossen
 • verwerk complexe informatie sneller en onthoud ze beter
 • houd meer tijd over voor de dingen die echt belangrijk voor u zijn

Inhoud 1-daags programma

Ons praktische programma Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping zit boordevol praktische tipsen technieken op het gebied van:

Hogere productiviteit:

 • snel leren lezen zonder tekstbegrip te verliezen
 • verdubbel meetbaar je leessnelheid
 • verwerk ontspannen de dagelijkse lawine aan informatie
 • doe meer in minder tijd
 • verhoog je motivatie en concentratie
 • breng overheadkosten omlaag
 • behaal een (concurrentie)voorsprong door je productiviteit te verhogen

Minder stress:

 • voorkom dat informatie zich opstapelt en onrust oplevert
 • houd makkelijker overzicht

Meer capaciteit:

 • verwerk complexe informatie sneller en onthoud ze beter
 • vergeet nooit meer namen, nummers, volgordes en feiten

Meer creativiteit:

 • verhoog je creativiteit en het vermogen om problemen op te lossen
 • activeer het ongekende potentieel van je brein door anders te leren denken
 • genereer makkelijker nieuwe ideeën

Meer vrije tijd

 • houd meer tijd over voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn

 

Aanpak

Over de technieken die je leert in deze 1-daagse cursus Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping:

1. Sneller lezen en beter begrijpen

Door het leren toepassen van snellezen kun je in kortere tijd de dagelijkse stroom van informatie op een ontspannen wijze verwerken en blijf je makkelijker up-to-date in de gebieden die voor jou belangrijk zijn.

Een gemiddelde kantoorwerker leest met een snelheid van +/- 200 à 250 woorden per minuut. Bij aanvang van de cursus snellezen wordt een nulmeting gedaan om je huidige leessnelheid vast te stellen. Aan de hand van de meest recente inzichten en technieken op het gebied van snellezen, leer je daarna om je leessnelheid meetbaar te verdubbelen naar +/- 500 woorden per minuut, waarbij een goed begrip van de inhoud centraal staat. Zo reduceer je met behulp van snellezen een uur leeswerk tot een half uur. Veel deelnemers lukt het om na afloop van de cursus door voldoende oefening de leessnelheid nog verder op te voeren. Gedurende de cursus worden regelmatig metingen gedaan om je vooruitgang in zowel snelheid als begrip vast te stellen.

Belangrijke informatie: leessnelheden boven de 600 woorden per minuut zijn wetenschappelijk bewezen onmogelijk. Cursus-aanbieders die beweren dat cursisten kunnen leren lezen met snelheden boven de 600 woorden per minuut, verkopen lucht. Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat bij leessnelheden boven de 600 woorden per minuut het begrip daalt naar een onbruikbaar niveau. Lees hierover meer bij onze veelgestelde vragen.

2. Mindmappen breinvriendelijk informatie structureren

Mindmappen biedt je nieuwe mogelijkheden voor het verbeteren van je geheugen, concentratie en creativiteit. Met mindmappen kun je op zeer eenvoudige wijze de meest complexe informatie beter structureren en onthouden. De toepassing van mindmappen kent geen grenzen, de techniek is onder meer geschikt voor het structureren van informatie, plannen, ideeën genereren, werkstukken en presentaties voorbereiden, rapporten schrijven, studietoepassingen en nog veel meer.

3. Geheugentraining en makkelijker informatie onthouden

Ontdek hoe je brein informatie opslaat en nog belangrijker hoe je deze kunt onthouden en herinneren kunt activeren op de momenten dat je ze nodig hebt. Namen en feiten zijn niet langer frustraties omdat de situaties waarin je het even niet meer weet zeldzaam zullen zijn. Het ontwikkelen van je geheugen zal bijdragen aan de verruiming van je creatieve geest, het vermogen om problemen op te lossen en het besparen van kostbare tijd.

 

Onbeperkte follow-up

1 maand, 3 maanden of 6 maanden nazorg? Veel te kort! Uit eigen ervaring weten we dat effectief snellezen een levenslang leerproces is. Daarom nemen wij onze taak en jouw investering heel serieus. We bieden je gratis onbeperkte follow-up aan na deelname aan onze 1-daagse snelleescursus.

Van ‘goede voornemens’ naar ‘goede gewoonten’

Door de praktische opzet van ons cursusprogramma slagen de meeste deelnemers erin om zelfstandig de geleerde technieken en inzichten consequent in de dagelijkse praktijk toe te passen en te implementeren. Binnen enkele weken leidt dit op natuurlijke wijze tot nieuwe goede gewoonten op het gebied van effectiever werken.?? Dit proces is echter niet voor elke deelnemer even gemakkelijk en vanzelfsprekend. Een extra steun in de rug kan daarom helpen. Na afloop van onze 1-daagse open training kun je onbeperkt (!) gratis gebruik maken van de volgende follow-up mogelijkheden: zoals telefonische coaching en onze vraagbaak. blijf altijd up-to-date over de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mappingmet onze inspirerende gratis artikelen.

 

Beste Opleider van Nederland drie jaar op rij!

Wij zijn drie jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste Opleider van Nederland’ in de categorie persoonlijke effectiviteit. Je volgt dus niet zomaar een programma Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping, maar het best beoordeelde met de meeste tevreden deelnemers!

8.6 op basis van ruim 4700 reviews

Onze trainingen worden beoordeeld met een gemiddelde van 8.6 op klantenvertellen.nl (op basis van meer dan 4.700 ervaringen)

 

100% tevredenheidsgarantie

Als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico. Onze tevredenheidsgarantie geldt zowel voor onze 1-daagse open trainingen als onze 1-daagse in-company programma's. Hoe werkt de tevredenheidsgarantie? Indien de beoogde resultaten naar aanleiding van de deelname aan ons 1-daagse trainingsprogramma niet naar wens behaald zijn, ontvang je van ons persoonlijke begeleiding totdat het resultaat naar tevredenheid behaald is.

 

Extra service: blijf altijd up-to-date

Als extra service mogen alle deelnemers aan onze 1-daagse open trainingen en 1-daagse in-company trainingen de rest van hun leven dezelfde training in de vorm van onze maandelijkse open training tegen kostprijs keer op keer weer volgen. Onze programma's worden continu doorontwikkeld, hiermee blijf je dus altijd up-to-date met de laatste nieuwe technieken en inzichten.

BeroepsgroepBeroepsorganisatie
Register CliëntondersteunersRegisterplein
Register GGZ-agogenRegisterplein
Register Maatschappelijk werkRegisterplein
Register MantelzorgmakelaarsRegisterplein
Register Psychodiagnostisch WerkendenRegisterplein
1 2
(Meerdaagse) Nascholing
349
inclusief materialen en luncharrangement, exclusief BTW
Tijd09:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd09:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd09:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd09:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd09:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd09:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd09:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Tijd09:00 - 17:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Trainingsbureau gespecialiseerd in eendaagse trainingen op het gebied van:
Time-Management
Snellezen, Geheugentechnieken en Mind Mapping
Feedback geven
Assertiviteit
Gesprekstechnieken
Persoonlijke effectiviteit

Wieënbroek 16
6122 AP
Buchten
Postbus 45
6120 AA
Born
085 0651019
Selecteer een bestand aub.