Opleidingen details VU medisch centrum, VUmc Academie

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Masterclass Theatervaardigheden (ID nummer: 379389)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 31014-11-2019 t/m 13-11-2020

Sinds 2008 biedt het team Professionalisering de masterclass ‘Technieken van het Theater’, kortweg theatervaardigheden, voor collegedocenten binnen het VUmc-compas. De cursus is vooral geschikt voor docenten binnen de bacheloropleiding Geneeskunde die zich verder willen ontwikkelen in het geven van een goed en effectief onderwijs aan grotere groepen. De masterclass theatervaardigheden kunt u onderdeel van uw BKO traject laten vormen! Voor docenten binnen het VUmc-compas zijn er geen kosten verbonden aan deze cursus.

Wat is de masterclass theatervaardigheden?
In de masterclass theatervaardigheden leert u nóg beter de aandacht van het publiek vast te houden met behulp van een aantal technieken van het theater. U krijgt handvatten die u kunnen ondersteunen bij het verzorgen van een goed en effectief college. Verder leert u middelen als mimiek, gebaren, stem, houding en podium zo te gebruiken dat zij passen bij de grootte van de zaal en ondersteunend zijn voor de inhoud van uw college. U krijgt de cursushandleiding met technieken mee naar huis en tijdens de oefeningen wordt gewerkt met video-opnamen. Het is van belang dat u bij alle (3) cursusdagen aanwezig bent.

(Meerdaagse) Nascholing
0
Tijd13:30 - 17:00
Locatie

VUmc Academie is onderdeel van het Onderwijsinstituut van het VU medisch centrum en organiseert het postacademisch onderwijs geneeskunde dat wordt aangeboden  in de vorm van nascholingscursussen, symposia en internationale congressen.

Medische Faculteit Van der Boechorststraat 7
1081 BT
Amsterdam
Postbus 7057
1007 MB
Amsterdam
020-4448444
Selecteer een bestand aub.