Opleidingen details stichting topzorg 2000

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Alkmaarse Specialiteiten 2019 (ID nummer: 379001)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1 en 2428-11-2019 t/m 27-11-2020

Tijdens de negende editie van de Alkmaarse Specialiteiten stelt Noordwest Ziekenhuisgroep haar deuren open voor huisartsen uit de regio, die tijdens een gevarieerd programma meer te weten komen over (nieuwe) ontwikkelingen binnen het ziekenhuis. Het leren kennen van het ziekenhuis en van huisartsen en specialisten speelt een belangrijke rol. Het programma is er met plenaire sessies en verschillende carrouselpresentaties op gericht in korte tijd zoveel mogelijk informatie te verkrijgen en verschillende afdelingen in het ziekenhuis fysiek te bezoeken. Er is voldoende tijd ingeruimd om elkaar beter leren kennen.

(Meerdaagse) Nascholing
 
0
De kosten van de scholing worden door het ziekenhuis en de vereniging medische staf van het ziekenhuis gedragen, waardoor er geen kosten voor deelnemers aan verbonden zijn.
Tijd16:00 - 21:30
LocatieAlkmaar (NL) (Toon kaart)

stichting topzorg bestaat uit 3 medisch specialisten en 3 huisarts in de regio Kennemerland/Schagen die jaarlijks voor de huisartsen en medisch specialisten in de regio een 3daagse conferentie organiseren op een leuke plek ergens in europa. in het officiele programma worden nieuwe medische ontwikkelingen gepresenteerd waar huisartsen ook accreditatie voor ontvangen. daarnaast is vast programma element transmurale onderlinge communicatie en organisatie in de regio en daar wordt ook abms accreditatie voor gezocht

medisch centrum alkmaar
2000 AM
Alkmaar
postbus 501
200 AM
Alkmaar
072-5482332
 
Selecteer een bestand aub.