Opleidingen details Vetami

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Anesthesie bij Gezelschapsdieren (ID nummer: 378388)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Scholing Gezelschapsdieren13 
Scholing Paraveterinair13 

Verschillende anesthesieën met vertrouwen uitvoeren. Handvatten om te beoordelen wanneer er ingegrepen moet worden en op welke wijze dat dat zou kunnen

 Dierenartsen
 Paraveterinairen
Regulier
Meerdaagse cursus
Fysieke bijeenkomst
 Gezelschapsdieren
 Paraveterinair
6
20
n.v.t.
780
Tijd8:45 - 17:15
LocatieBuren (NL) (Toon kaart)

Vetami biedt kennis op maat voor alle betrokkenen binnen de diergeneeskunde: van baas tot specialist. Wij bieden de kennis op verschillende manieren aan, waardoor wij hopen de kennis en kunde van alle dierenliefhebbers te vergroten en te verbreden. Zo kan de professional zich verder ontwikkelen in zijn vak, de dierenartsassistente zich professionaliseren en is de diereigenaar beter geïnformeerd.
Hierdoor kunnen we gezamenlijk de zorg voor dieren verbeteren. 
  
Via deze website is het mogelijk om informatie op te vragen voor kennis op maat.  
Voor dierenartsen zijn er cursussen ontwikkeld, die in kleinschalige groepen gegeven worden op verschillende locaties in Nederland. Het is ook mogelijk om als dierenartsengroep een nascholing aan te vragen voor regionale toepassing. Trainingen binnen een samenwerkingsverband behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 
Voor paraveterinairen hebben wij een groeiend aanbod aan verschillende cursussen die zowel op de praktijk als op verschillende locaties in Nederland gegeven worden. Ook hier is het mogelijk om deze scholing met een groep of samenwerkingsverband aan te vragen. De cursussen zijn kleinschalig en bestaan uit zowel workshops als modulaire trainingen.  

Aalsdijk 2
4116 BT
Buren
0645436844
Selecteer een bestand aub.