Opleidingen details Cure & Care Development

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Vierdaagse Opfriscursus Cognitieve Gedragstherapie (ID nummer: 378192)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
ELP herregistratie2828-1-2020 t/m 27-1-2021

In de 4-daagse opfriscursus CGt worden de veranderingen en ontwikkelingen uit het geheel gereviseerde Handboek GCGt besproken en geoefend.

Inhoud

De VCGt heeft vele leden die (vrij) lang geleden hun opleiding hebben afgesloten en in de praktijk (overwegend) gebruik maken van het gedachtengoed van de CGt. Hoewel dat in veel gevallen natuurlijk prima loopt, zijn er regelmatig gedragstherapeuten die merken dat ze niet of te weinig op de hoogte zijn van meer recente ontwikkelingen op het gebied van CGt in het algemeen en Geïntegreerde Cognitieve Gedragstherapie (GCGt) in het bijzonder. Dat komt soms tot uitdrukking in de eigen praktijk, het geven van supervisie of onderwijs en/of het kunnen integreren van publicaties op dit gebied in de praktijk. Zeker door en sinds het verschijnen van het geheel gereviseerde Handboek GCGt in 2014 is sprake van belangrijke veranderingen en ontwikkelingen die de trefzekerheid van effectiviteit van CGt (b)lijkt te versterken.

Doelstellingen

In de 4-daagse opfriscursus worden deze ontwikkelingen besproken en geoefend, gericht op het optimaliseren van het werken met het model en de werkwijze van GCGt. Naast een aantal vaste onderdelen – met name m.b.t. het optimale gebruik van functie- en betekenisanalyse (FABA) – kan de inhoud worden aangepast aan en worden afgestemd op de wensen van een deelnemers.

uitsluitend academici
Cursus
 Verbredend
 Verdiepend
8
25
ja
1150
24
24
368
Geen toetsing, wel evaluatie
behoren tot de doelgroep
Hoofdniveau
Volwassenen
Tijd10:00 - 17:30
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)

Cure & Care Development (CCD) stelt zich ten doel een kwalitatief hoogstaand programma te ontwikkelen, in stand te houden en aan te bieden aan professionals binnen de (G)Gz in het kader van hun opleiding en bij- en nascholing. Ons aanbod behelst de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van behandelingsstrategieën binnen de (G)Gz en wordt verzorgd door hooggekwalificeerde docenten. De programma’s voldoen aan de accreditatievereisten van de verschillende beroepsgroepen en zijn inhoudelijk getoetst door onze Wetenschappelijke Raad van Advies. Voor de uitvoer van het programma organiseren wij workshops, opleidingen en symposia met open inschrijvingen alsmede incompany activiteiten.

 

Oude Oeverstraat 120, etage 3
6811 JZ
ARNHEM
Postbus 5466
6802 EL
ARNHEM
026 368 44 11
Selecteer een bestand aub.