Opleidingen details Radboudumc Health Academy

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Radboud Grand Rounds (ID nummer: 377365)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 31 

Radboud Grand Rounds zijn geinspireerd op Medical Grand Rounds, waarbij van oudsher de casuistiek van de patient centraal staat. De Radboud Grand Rounds zijn bedoeld om kennis te delen en verbindingen te leggen tussen zorgprofessionals.

Carrièreperspectief voor verpleegkundigen

Hester Vermeulen gaf haar leerstoel de naam excellence in nursing. Met haar onderzoeksgroep levert zij een bijdrage aan excellente zorg voor patiënten en hun familie en professionalisering en academisering van de verpleegkunde. Hierdoor hebben patiënten minder last van ondervoeding, pijn, infecties of verwardheid en ervaren zij meer participatie, zelfredzaamheid en persoonsgerichtheid.

Voor de academisering van het vak verpleegkunde pleit zij voor klinisch academische carrière paden. Hiermee hebben verpleegkundigen meer carrièreperspectief en kunnen zij onderzoek of onderwijs combineren met de praktijk. Deze kruisbestuiving maakt het onderzoek relevanter en praktijk en onderwijs meer bij de tijd. Dit is echter een uitdaging, die zij graag aangaat.

(Meerdaagse) Nascholing
0
Tijd17:00 - 18:00
LocatieNijmegen (NL) (Toon kaart)

De Radboudumc Health Academy verzorgt bij- en nascholing voor alle medische en zorgprofessionals binnen en buiten het Radboudumc.

Gerard van Swietenlaan 2 (route 51)
6525 GB
Nijmegen
Postbus 9101 (huispost 51)
6500 HB
NIJMEGEN
06-15310241
Selecteer een bestand aub.