Opleidingen details Stichting IWO

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

IWO vergadering (ID nummer: 377328)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing geriatrie213-11-2019 t/m 12-11-2020

Ditmaal staat het jaarlijkse ASBMR congres, dat in september wordt gehouden in Orlando, wel heel centraal in het programma: vanuit verschillende gezichtspunten worden de highlights voor het voetlicht gebracht. Door Prof. Marielle Emmelot-Vonk worden ten topics vanuit de geriatrie naar voren gebracht; Prof. Joop van den Berg zal ten topics vanuit de endocrinologie presenteren. Nieuw is dat dit jaar degene die het beste Nederlandse abstract heeft gepresenteerd (“jong talent”) ook gevraagd zal worden om zijn/haar werk te presenteren. Het IWO-bestuur denkt dat u hiermee heel goed op de hoogte blijft van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van osteoporose en metabole botziekten.

Maar behalve de topics van ASBMR is er ook ruimte voor een overzichtsverhaal: wij zijn blij dat Dr .Natasha Appelman-Dijkstra (internist-endocrinoloog en hoofd centrum botkwaliteit Leiden)  wil spreken over “difficult osteoporosis, combination therapy?” Dit zijn belangrijke ontwikkelingen waarbij anabole therapieën, sequentiële therapieën en combinatietherapieën een rol kunnen spelen.

Wij hopen met deze bijeenkomst met een mooi overzichtsverhaal, highlights van ASBMR vanuit verschillende gezichtspunten, en een presentatie van een jong talent, op een hoge opkomst. Iedereen is welkom, maar tijdig inschrijven kan slim zijn, want “vol is vol”.

 

Wetenschappelijke bijeenkomst werkgroep
0
Hoofdniveau
Congres/Symposium
Tijd19:00 - 21:00
LocatieUtrecht (NL) (Toon kaart)

Stichting IWO stimuleert onderzoek en ontwikkeling op het gebied van osteoporose

Striene 28
3299WJ
Maasdam
Striene 28
3299WJ
Maasdam
077-3205555
Selecteer een bestand aub.