Opleidingen details Brainfeed

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Denk mee met Menno de Bree: Vrolijk pessimisme (ID nummer: 376803)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3520-11-2019 t/m 19-11-2020

DENK MEE MET MENNO DE BREE

Een masterclass vrolijk pessimisme voor artsen.

Een gezonde dosis pessimisme is goed voor een dokter! U vraagt zich af waarom? Tijdens deze prikkelende meedenkdag denkt u in drie dynamische interactieve blokken van 90 minuten mee met Menno de Bree over geneeskundig optimisme, het geluk van de dokter én van de patiënt en de ironie van de vooruitgang in de gezondheidszorg, om uiteindelijk gevoed vanuit verschillende filosofische invalshoeken in te zien hoe u als vrolijke pessimist wordt behoed voor het maken van al te rooskleurige denkfouten in uw werk. De nadenktas die u aan het einde van de dag mee naar huis krijgt is gevuld met boeiende filosofische werken om zelf verder te denken over deze enerverende thematiek.

Die filosofie is dus altijd herkenbaar en concreet, wat het mogelijk maakt om verbindingen te maken tussen enerzijds filosofische denktradities en anderzijds dagelijkse medische problematiek. Op deze meedenkdag zal Menno de Bree praktische, relevante thema's belichten vanuit interessante denkers.

(Meerdaagse) Nascholing
495
Inclusief nadenktas met drie filosofieboeken om verder te lezen
Tijd09:00 - 16:30
LocatiePutten (NL) (Toon kaart)

Tijd09:00 - 16:30
LocatiePutten (NL) (Toon kaart)

Brainfeed organiseert meerdaagse masterclasses, congressen en andere nascholingsactiviteiten voor alle artsen, zoals medisch specialisten, verzekeringsartsen, bedrijfsartsen en huisartsen.  

Homeruslaan 20
3707 GS
Zeist
0653679189
Selecteer een bestand aub.