Opleidingen details Inwendige Geneeskunde Ikazia ziekenhuis

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Klinische Avond Interne Geneeskunde Regio Rotterdam (ID nummer: 376774)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 2226-11-2019 t/m 25-11-2020

Interne probleemoplossende casuistiek (meter interactie met de toehorende stafleden en arts-assistenten). Doelgroep: internisten (artsen) in opleiding.

Per opleidingsziekenhuis (10 in onze OOR) wordt er vanuit de Interne Geneeskunde een casus gepresenteerd, die bijzonder is qua diagnose, complicaties of bijzondereuiting. De helft van de casuistiek wordt interactief gepresenteerd (beslismomenten/onderzoeken worden beargumenteerddoor een andere opleidingsgroep): de andere helft is een normale presentatie.Deze casuistiek refereeravond vindt al jaren in de regio plaats (2x/jaar) en wordt hoog gewaardeerd en als zeer leerzaam ervaren door de deelnemers bestaande uit alle AIOS's en meeste ANIO's interne geneeskunde cq vooropleiding interne geneeskunde alsmede hun opleiders en vele stafleden. Totaal meestal 150 personen.

 

Op dit moment is het nog niet mogelijk een definitief programma aan te leveren of presentaties. Het betreft 9 opleidingsziekenhuizen die deze informatie moeten aanleveren en daar gaat enige tijd overheen. Ik zal deze informatie net als voorheen aanleveren zodra dit bekend is.

Refereerbijeenkomst
 
0000
Tijd18:00 - 23:00
LocatieRotterdam (NL) (Toon kaart)

afdeling Inwendige Geneeskunde Ikazia ziekenhuis. Dit account is bestemd voor gerichte opleidingsaktiviteiten zoals regionale klinische avond e.d. Dr Zandbergen is opleider inwendige geneeskunde in het Ikazia ziekenhuis

Montessoriweg 1
3083 AN
Rotterdam
010-2975555
Selecteer een bestand aub.