Opleidingen details LUMC / HRM / bedrijfsopleidingen

Deze cursus is (nog) niet geaccrediteerd. De cursus kan om die reden niet aan dossiers worden toegevoegd.

Begeleiden van een CAT (ID nummer: 376569)
Cursus afgewezen!
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie voor totaal

Tijdens deze cursus word je als promovendus/A(N)IOS voorbereid op het begeleiden van studenten die gaan starten met het CAT-project, onderdeel van de lijn Academisch Wetenschappelijk Vorming van het derde jaar van de Bachelor geneeskunde.

Na de cursus ben je op de hoogte van hoede CAT moet worden uitgevoerd, hoe je de student en het CAT-project beoordeelt. Daarnaast heb je handvatten gekregen om de student op een goede manier te begeleiden zodat deze op een voldoende wijze het CAT-project kan afronden.

(Meerdaagse) Nascholing
 
0
Een intern georganiseerde cursus.
Tijd15:00 - 17:00
Locatie

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door wetenschappelijk onderzoek. Het leidt artsen, gespecialiseerde zorgverleners en onderzoekers op om daaraan bij te dragen. Naast algemene patiëntenzorg biedt het LUMC specialistische behandelingen die slechts in een beperkt aantal medische centra mogen worden uitgevoerd. Het LUMC onderscheidt zich met name als verwijscentrum voor complexe medische vragen waar geen pasklare antwoorden op zijn. Wetenschappers en artsen werken samen aan een beter begrip van ziekten en aan nieuwe behandelmethoden.

Albinusdreef 2
2300RC
Leiden
Postbus 9600
2300RC
Leiden
071-5265690
Selecteer een bestand aub.