Opleidingen details Cure & Care Development

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

CGT vervolgcursus 2020/2021 (ID nummer: 376515)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal (1 uitvoeringsdatum)
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
VGCT- Vervolgcursus - contacturen1005-2-2020 t/m 10-2-2021

Wat doet een gedragstherapeut wanneer, waarom doe hij juist dat en hoe doe hij dat precies?
CGt heeft als uitgangspunt dat protocollaire behandelingen en individu-specifieke behandeling elkaar kunnen en moeten aanvullen. Daarom worden in de cursus zowel vaardigheden op het gebied van functie- en betekenisanalyse als ook cognitief-gedragstherapeutische interventies op vervolgcursusniveau getraind. De doelstelling van de cursus is dan ook dat cursisten 1) leren optimaal (ook bij complexe problematiek) gebruik te maken van moderne taxatiesystemen - i.c. functie en betekenisanalyses (Korrelboom & Ten Broeke, 2004) -, 2) leren protocollaire behandelingen te selecteren en adequaat uit te voeren, 3) de structuur en uitvoering van deze behandeling zo nodig en ondersteund door argumenten aan te passen en/of aan te vullen en 4) de daartoe benodigde basis en specifieke vaardigheden leren toepassen bij een scala aan stoornissen. Om deze doelstelling te bereiken heeft de cursus sterk het karakter van een training: vaardigheden worden besproken, worden gedemonstreerd en worden intensief geoefend, zowel plenair als in tweetallen. Bij de toetsing zal het accent dan ook liggen op de praktische vaardigheden van de cursist. Onder andere wordt daarbij gebruik gemaakt van video-opnamen van sessies met eigen patiënten en casuïstiekbesprekingen.
Tevens organiseert CCD de bijbehorende supervisiesessies, groepsleertherapie en de N=1 studie onder begeleiding van VGCt-supervisoren.

 

 

Drie of meer fases van het gedragstherapeutisch proces, of
uitsluitend academici
Cursus
 Verdiepend
14
14
 ja
2020: €3300,- (exclusief boeken, inclusief toegang tot digitale leeromgeving, koffie/thee en lunches)
100
Toetsing
CRKBO
ISO
Deelnemers moeten eerst de basisopleiding hebben afgerond.
Hoofdniveau
CGt Vervolgcursus
Tijd09:30 - 16:45
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)

Tijd09:30 - 16:45
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)

Tijd09:30 - 16:45
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)

Tijd09:30 - 16:45
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)

Tijd09:30 - 16:45
LocatieArnhem (NL) (Toon kaart)

Cure & Care Development (CCD) biedt een breed scala aan hoogwaardige kennis, voor zowel zorgprofessionals als bedrijven en ZZP'ers

Als je zorg nodig hebt, hoop je de zorgverlener te treffen die jou goed kan helpen. Die jou behandelt op basis van de laatste inzichten in de zorg en evidence based behandelingen. CCD biedt gedegen opleidingen aan zorgprofessionals die hun vak meer dan serieus nemen en zich willen blijven ontwikkelen.

Onze kernwaarden zijn leidend in ons doen en laten: wij zijn verbindend, ontwikkelingsgericht en vinden passie in ons werk vanzelfsprekend.

Naast het aanbod van gedegen opleidingen van gerenommeerde docenten, vinden we het minstens zo belangrijk dat de deelnemers onze service als uitmuntend ervaren. Hier besteden wij dan ook veel aandacht aan en we blijven onszelf continu evalueren en waar mogelijk verbeteren.

Oude Oeverstraat 120, etage 3
6811 JZ
ARNHEM
Postbus 5466
6802 EL
ARNHEM
026 368 44 11
Selecteer een bestand aub.