Opleidingen details Springer Media, Events Gezondheidszorg

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Executive Seminar Connected Care (ID nummer: 376078)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 3519-11-2019 t/m 18-11-2020

Executive Seminar Connected Care

De juiste zorg op de juiste plek. De afspraken in de hoofdlijnenakkoorden dwingt ziekenhuizen steeds meer zorg te verplaatsen van het ziekenhuis naar mensen thuis. Goedkoop waar het kan, duur waar noodzakelijk. Door middel van nieuwe digitale innovaties hoeven patiënten minder vaak naar het ziekenhuis te komen. Met Connected Care kunnen medisch specialisten op afstand assisteren bij complexe medische zorg. Maar wat betekent dit voor uw zorgorganisatie?

Topspreker en expert op het gebied van connected care en e-health in de VS, Dr. John Mattison, Chief Medical Information Officer en Assistant Medical Director van Kaiser Permanente, komt speciaal voor u naar Nederland. Hij leidde onder meer het ontwerp en de implementatie van het grootste geïntegreerde elektronische patiëntendossier in de VS en leidt verschillende nationale programma’s, waaronder virtuele zorg. Ook Keynote Dr. Timothy G. Buchman, Founding Director of the Emory Critical Care Center (ECCC) and Medical Director, Electronic ICU Service, Emory Healthcare en Cheryl Hiddleson, directeur van het project, ontwikkelaar van Connected Care tussen ic’s in de Verenigde Staten en Australië komen speciaal voor u naar Nederland. Tijdens het Zorgvisie Executive Seminar Connected Care delen zij ervaringen en inzichten en bieden u nieuwe handvatten om uw zorgorganisatie effectiever, beter en financieel haalbaarder in te richten.

U krijgt inzicht in:

  • Wat de voorwaarden zijn om connected care echt zorg-breed van de grond te krijgen
  • Hoe u de toegang van patiënten tot klinische zorg op afstand vergroot
  • Op welke manier u meer ruimte krijgt om complexe zorgvragen te evalueren, diagnosticeren en te behandelen
  • Welke technologie, processen bijdraagt aan de kwaliteit en de bezieling
  • En op welke manier connected care kan bijdragen aan de juiste zorg op de juiste plek!
(Meerdaags) Congres
599
Tarief Zorgvisie & mProve leden 499,-
Tarieven zijn btw vrij
Tijd09:30 - 17:00
LocatieAmsterdam (NL) (Toon kaart)
Opmerkingennajaar 2019

Springer Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich richt op de gezondheidszorg en een lange historie kent als medische uitgeverij.

Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding, beroepsuitoefening en praktijkvoering voor studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg.

Walmolen 1
3994 DL
Houten
Postbus 246
3990 GA
Houten
nvt
Selecteer een bestand aub.