Opleidingen details SOMT University Amersfoort

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Duizeligheid: diagnostiek en behandeling (ID nummer: 375034)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
(Na)scholing Fysiotherapie7 

Oorzaken van duizeligheid zijn vaak multifactorieel van aard. Veel vormen van duizeligheid zijn goed te diagnosticeren en te behandelen in de eerste lijn door de fysiotherapeut en of door de geriatriefysiotherapeut en behoeven geen verwijzing naar de tweede lijn. Goede kennis van zaken en de juiste vaardigheden zijn daarom belangrijk. 

Tijdens deze cursus leer je welke aandoeningen duizeligheid kunnen veroorzaken en met welke vormen je vaak in de praktijk ziet. Ook wordt er aandacht besteed aan de diagnose en behandeling van BPPD, wat we gaan oefenen tijdens de cursus. Daarnaast behandelen we perifeer vestibulaire duizeligheid, het revalidatieproces en bijbehorende indicaties. In werkgroepen oefen je hoe je je nieuw vergaarde kennis omtrent diverse vormen van duizeligheid kunt toepassen.

Vakinhoudelijke Scholing (cursus of opleiding)
Bestand 
B. Dagprogramma.pdf29 KB
Hoofdniveau
Centraal Neurologisch
Tijd8:30 - 17:00
LocatieAmersfoort (NL) (Toon kaart)
OpmerkingenGeen

SOMT is een onderwijsinstelling die HBO-masteropleidingen en na-/en bijscholing verzorgt binnen de specialistische fysiotherapie en die tevens - i.s.m. de Vrije Universiteit Brussel en de Stichting Manuele Geneeskunde - een universitaire opleiding (MSc) tot arts in de manuele geneeskunde alsmede na-/en bijscholing aanbiedt voor artsen.

Softwareweg 5
3821 BN
Amersfoort
Postbus 585
3800 AN
Amersfoort
033-4560737
Selecteer een bestand aub.