Opleidingen details Ziekenhuisgroep Twente academie

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Symposium Zorg voor morgen 2019 (ID nummer: 373926)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1 en 2329-10-2019 t/m 28-10-2020

Verschillende disciplines verbinden en motiveren om na te denken over toekomstbestendige zorg (zorg op de juiste plek en manier, die het beste bij de patiënt past). 

 

Inzicht: 

1. In noodzaak: De medisch specialistische zorg heeft zichzelf met het ondertekenen van het hoofdlijnenakkoord een grote ambitie opgelegd. De komende jaren moet de verwachte groei van de zorgvraag opgevangen met beperkt groeiende financiële middelen. In 2022 zijn er zelfs helemaal geen extra financiële middelen beschikbaar voor deze groeiende zorgvraag.

Vaardigheden: 

3. Samen met andere disciplines, kritisch kijken naar het zorgproces, waar dit mogelijk toekomstbestendiger kan. (juiste zorg op de juiste plek).

Gedrag:

5. actief kijken naar eigen werkomgeving en zorgprocessen, waar zijn verbeteringen aan te brengen, kan de zorg ook op een andere manier geleverd worden (andere plek, dichter bij patiënt).

 

 

 

(Mini)symposium
 
0
Tijd17:45 - 20:00
LocatieAlmelo (NL) (Toon kaart)

ZiekenhuisgroepTwente is een middelgroot algemeen ziekenhuis met twee locaties, Almelo en Hengelo. De ZGT Academie maakt deel uit van ZGT. In de ZGT Academie zijn de activiteiten op het gebied van onderwijs, onderzoek en bij- en nascholing ondergebracht.

Zilvermeeuw 1
7600 SZ
Almelo
088 - 7083249
Selecteer een bestand aub.