Opleidingen details Takeda Nederland BV afd IBD

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

UC & CD Clinical Experience Exchange Programme 2019 (ID nummer: 373811)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing Maag-, Darm en Lever520-11-2019 t/m 31-12-2020

Deze 1 dag durende nascholing is gesponsord door Takeda en het programma wordt onafhankelijk van Takeda georganiseerd door Professor Séverine Vermeire en het Multidisciplinaire IBD Team van het UZ Leuven.

Deze interactieve nascholing is bestemd voor MDL-artsen en chirurgen die best-practices verder willen implementeren in hun eigen ziekenhuis.
Tijdens de scholing worden best-practices m.b.t. de IBD zorg en casuistiek vanuit het Multidisciplinaire IBD team uit Leuven gedeeld. Verder worden deelnemers geinformeerd over de nieuwste onstwikkelingen m.b.t. Telemedicine, tight monitoring, en chirurgie bij patienten met perianale fistels. Daarnaast werken de deelnemers tijdens deze scholing verschillende Colitis Ulcerosa en ziekte van Crohn patiëntcasussen uit (aangedragen vanuit UZ Leuven) en presenteren deze terug naar de hele groep deelnemers.

(Meerdaagse) Nascholing
 
381
Zie bijlage voor gespecificeerde begroting
Hoofdniveau
Maag-darm-leverziekten (algemeen)
Tijd09:00 - 16:30
LocatieLeuven (BE) (Toon kaart)

Takeda is een op onderzoek gericht, wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf. De onderneming is commercieel actief in de therapeutische indicatiegebieden van stofwisselingsziekten, maag- en darmziekten, oncologie, hart- en vaatziekten, ziekten van het centrale zenuwstelsel, ontstekings- en immuunziekten, luchtwegaandoeningen en pijnbestrijding.

Jupiterstraat 250
2132 HK
Hoofddorp
antwoordnummer: 317
2130 VB
Hoofddorp
0622601612
 
Selecteer een bestand aub.