Opleidingen details Opleidingsinstituut Spoedeisende Geneeskunde

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Pocus Event 2020 (ID nummer: 373674)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 1,2 en 314 

POCUS is het gebruik van bedside echografie waardoor een klinische vraagstelling direct beantwoord kan worden. Dit leidt tot snellere diagnostiek en therapie. Om POCUS in Nederland een nieuwe boost te geven willen we jou graag uitnodigen!

POCUS Event is bedoeld voor iedereen die met POCUS te maken krijgt zoals SEH-artsen, internisten, kinderartsen, longartsen, intensivisten, A(N)IOS, huisartsen, chirurgen, VS/PA, fysiotherapeuten, anesthesisten en andere medisch professionals. Het doel is je skills te verbeteren, POCUS in Nederland te verspreiden en het naar een hoger niveau te tillen.

Om je vaardigheden te kunnen verbeteren moet je oefenen. Het liefst onder directe supervisie van een expert. Dat kan tijdens het POCUS Event! Elke trainer begeleidt namelijk slechts vier tot vijf deelnemers. Door deze intensieve begeleiding tijdens een van de vele hands-on workshops,  ontvang je directe feedback op jouw skills.

Het verspreiden van het POCUS evangelie in Nederland is een van de belangrijkste doelen van het POCUS Event. De drang om POCUS een boost te geven, komt voort uit de volle overtuiging dat POCUS de patiëntenzorg verbetert. Het multidiciplinaire karakter van POCUS komt in het symposium tot uiting door de diversiteit aan sprekers en workshops.

We hebben een indrukwekkende line-up van experts uitgenodigd. Het zijn zowel nationale- als internationale specialisten op het gebied van POCUS. Zij zullen state-of-the-art lectures geven over hun kennis en ervaring. Onderwerpen lopen uiteen van POCUS in de eerste lijn en pre-hospitaal tot POCUS cardiac arrest en klepvitiae.

(Mini)symposium
825
LocatieHouten (NL) (Toon kaart)
Bijeenkomsten
 Algemene scholing cluster 1,2 en 3DatumTijd
Pocus Event dag 1726-03-202009:00 - 17:00
Pocus Event dag 2727-03-202009:00 - 17:00

Het Opleidingsinstituut Spoedeisende Geneeskunde stelt zich ten doel kwalitatief hoogwaardig onderwijs te verzorgen in spoedeisende geneeskunde in de breedste zin van het woord, ten behoeve van medische en paramedische beroepsbeoefenaren dan wel beroepsbeoefenaren die vanuit hun taakstelling spoedeisende medische handelingen dienen toe te passen.

 

Ringveste 7 A
3992 DD
HOUTEN
Postbus 482
3990 GG
HOUTEN
030-634 65 80
Selecteer een bestand aub.