Opleidingen details Denkfysio

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

The sporting foot & ankle (ID nummer: 373212)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ alleen accreditatie voor totaal
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemeen kinesitherapeutisch2420-9-2019 t/m 31-12-2019

Het doel van deze scholing is om een duidelijk inzicht te krijgen van de anatomie, biomechanica en de functie van de voet en de enkel. Dit om de belangrijke pathologie in deze regio te kunnen herkennen, begrijpen en te kunnen behandelen. Deze scholing van James Moore is gericht op klachten en op de bewegingsproblematiek rondom de gehele voet en zal zich richten op sport gerelateerde problematiek.. Deelnemers leren om te kijken naar de juiste beweging en om deze goed uit te voeren. Zowel diagnostiek en behandeling komen aan bod. Het belang van keten gerelateerd denken wordt benadrukt. Er wordt tijdens deze twee dagen gebruik gemaakt van EBP principes en er wordt veel praktisch gewerkt. Daarnaast zal de deelnemer aan het eind van de scholing een visie hebben gekregen over de filosofie dat de functie van het complex de structuur beheerst. De deelnemer zal aan het eind van de scholing verschillende (manuele) mobilisaties en behandelingen beheersen met uiteindelijk ook toepassing op oefentherapie.

James Moore

PROFILE
I am a highly experienced sport’s Physiotherapist, with advanced manual therapy and manipulative musculo-skeletal skills. I have bene qualified for 21years with over 17 years of experience in elite sport, the last 7 years in leadership and management roles. I have been fortunate enough to look aEer some of our best athletes in the UK and interna- :onally and to work across a number of different spor:ng arenas. I have a diverse and in-depth academic back- ground, with over 13 years of experience teaching at a post-graduate level. This mix of skills allows me to understand the requirements of high performance sport, to provide advanced problem solving skills, and enables me to commu- nicate on many different levels, allowing me to work well with any team.
17
455
Tijd09:00 - 17:00
LocatieHerentals (BE) (Toon kaart)

Tijd09:00 - 17:00
LocatieHoofddorp (NL) (Toon kaart)

In de fysiotherapie bestaat er niet zoiets als één waarheid. Het is een uitdaging om te blijven leren. Om ons vak goed uit te voeren zoeken wij, als Denkfysio, verder dan de gebaande paden. We bestuderen de nieuwste ontdekkingen wereldwijd en bevragen de huidige aanpak. Zo houden jij en ik elkaar scherp en investeren we samen in de toekomst van ons vak zowel online (via artikelen, webinars en vak inhoudelijke discussies) als offline (via events, scholing en trainingen).

Nieuwe Marktstraat 54D
6511 AA
Nijmegen
0615271912
Selecteer een bestand aub.