Opleidingen details Adelante

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan dient u de presentie zelf in te geven nadat u bent ingelogd in PE-Online.

Symposium ‘Tinnitus! Tussen de oren?’ (ID nummer: 372958)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Werkterrein - Audiologie (AUD)323-10-2019 t/m 22-10-2020

De participanten krijgen up-to-date kennis van:

Tinnitus, de pathofysiologie, de ontstaansgeschiedenis en de factoren die het in stand houden; Tinnitus en tinnitus-beperking; De achterliggende theoretische modellen; De stand van de wetenschap; De stand van de praktijk; Consensus in NL en EU: Richtlijnen en praktijk; De behandeling, de evidentie, de duiding; De meetmethode/assessments ten behoeve van inclusie, behandelvoortgang en proces evaluatie; Terminologie en definities; Relevante casuïstiek m.b.t. ARBO-gerelateerde probleemstellingen

 

Beroepsgroep
Audiologie (AUD)
3
Bestand 
Programma.docx17 KB
Nee
Tijd16:00 - 21:00
LocatieWittem (NL) (Toon kaart)

Adelante
Adelante is een landelijk opererende instelling die zich richt op de diagnose, behandeling, scholing, training en reïntegratie van mensen met diverse soorten handicaps. Tot Adelante behoren Hoensbroeck Revalidatiecentrum met de volgende afdelingen: amputatie, orthopedie en cardio, dwarslaesie, hersenletsel, pijnrevalidatie en kinderrevalidatie, verder Hoensbroeck Audiologisch Centrum, Hoensbroeck Centrum voor Arbeidsperspectief en Franciscusoord Mytylschool.

Daarnaast werkt Adelante mee aan wetenschappelijk onderzoek en opleiding en bijscholing van deskundigen binnen de revalidatie in de brede zin van het woord.
Adelante verricht deze werkzaamheden met 750 personeelsleden in Hoensbroek en Valkenburg aan de Geul. 

Adelante is aangesloten bij Revalidatie Nederland, de branchevereniging voor de revalidatie in Nederland.

Zandbergsweg 111
6432 CC
Hoensbroek
Postbus 88
6430 AB
Hoensbroek
0455282828
Selecteer een bestand aub.