Opleidingen details Ziekenhuis Bernhoven

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Samen Beslissen: Consult in beeld (ID nummer: 372402)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 239-12-2019 t/m 8-12-2020

Inpassen van het werken met een ‘keuzekaart/consultkaart’.

De ‘keuzegesprekskaart’ gaat uit van 3 keuzestappen met een tussenstap. Stap 1: keuze /  Stap 2: opties / Stap 3: Voorkeuren (van aanvangsvoorkeur naar geïnformeerd voorkeur) / Stap 4 : Beslissing.

Bespreken van de gesprektechnieken die erop zijn gericht om de informatie aan de patiënt aangepast, begrijpelijk en waardenvrij aan te bieden en de patiënt de gelegenheid te geven op basis van deze informatie, in samenspraak met de specialist, een bij haar of zijn situatie passende beslissing te nemen.
Aan de hand van door de specialisten verzameld beeldmateriaal van hun consulten wordt feedback gegeven op de manier van werken en m.n. het samen met de patiënt komen tot een beslissing. De verschillende stappen moeten herkenbaar in de consultstructuur aanwezig zijn.

Omdat het beeldmateriaal ook andere communicatie-informatie laat zien kan de feedback ook betrekking hebben op gesprekstechnieken en - vaardigheden.

(Meerdaagse) Nascholing
 
0
Tijd18:00 - 21:00
LocatieUden (NL) (Toon kaart)

Een regionaal ziekenhuis. Via het team Zorgopleidingen worden accreditaties voor deskundigheidsbevorderende activiteiten aangevraagd.

Nistelrodeseweg 10
5406 PT
Uden
Postbus 707
5400 AS
Uden
0413-404040
Selecteer een bestand aub.