Opleidingen details Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Veranderforum Eerstelijnszone Midden WVL: hoe verder naar een geïntegreerde multidisciplinaire samenwerking (ID nummer: 372137)
Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Ethische, socio-economische en organisatorische aspecten (max 14 NE per jaar)626-9-2019 t/m 31-12-2019

Multidisciplinaire avond waarbij de verdere samenstelling van de zorgraad  besproken zal worden en er multidisciplinair samengezeten wordt rond de toekomst van de eerstelijnszone Midden WVL.

Anne Aerts (coördinator SEL MWVL)
Sven Pieters (coördinator LMN CWV)
3
0
 
 
Tijd20:00 - 23:00
Locatie

Tijd20:00 - 23:00
Locatie
OpmerkingenLocatie nog te bepalen

Het LMN Centraal West-Vlaanderen (LMN CWV) beslaat het gebied van 5 huisartsenkringen, die zich associëren met elkaar via vzw Alphahak en de 3 Samenwerkingsinitiatieven Eerste Lijnsgezondheidszorg (SEL) in Centraal-West-Vlaanderen. Deze samenwerking zorgt voor een goede regionale samenhang, een grote dynamiek en een uniforme - maar toch lokaal aangepaste - werkwijze. LMN Centraal West-Vlaanderen richt zich daarenboven niet enkel op de zorgtrajecten. Het LMN wil haar expertise en netwerk ten volle benutten om ook lokalere projecten een kans te geven. Deze projecten handelen steeds rond multidisciplinaire samenwerking in de chronische zorg voor mensen. Afhankelijk van de noden en opportuniteiten zijn deze projecten op gemeentelijk niveau, niveau van de huisartsenkring of zelfs op het niveau van meerdere huisartsenkringen.
Hippoliet Spilleboutdreef 34
8800
Roeselare
051 208 207
Selecteer een bestand aub.