Opleidingen details Berends-Que-Performance

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Managementscholing NoordWest Ziekenhuisgroep Cursus 3 (ID nummer: 371628)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Algemene scholing cluster 262-9-2019 t/m 1-9-2020

Cursus 3 van de managementscholing heeft als doelstelling jonge specialisten van de NoordWest Ziekenhuisgroep vertrouwd te maken met de bedrijfsmatige en financieel-organisatorische kanten van het ziekenhuis: bekostiging, planning en control cyclus, zorginkoop en hun eigen rol daarin. Cursisten leren door kennisoverdracht en oefenen met eigen casuïstiek.

Workshop
 
0
Noordwest ziekenhuisgroep draagt de kosten
Tijd8:30 - 10:08
LocatieWijk aan Zee (NL) (Toon kaart)

Tijd08:30 - 18:00
LocatieDen Helder (NL) (Toon kaart)

Performance organiseerde de Leergang Beleidspsychiatrie.

Voortbouwend op deze Leergang is het Curriculum Clinical Leadership ontwikkeld. Dit Curriculum gaat uit van competeties, nodig voor Clinical leadership en bestaan uit vijf cursussen. In elke cursus is aandacht voor een beperkt aantal competenties die middels praktijkgerichte actuele situaties getraind worden.    

Op verzoek van ex-cursisten worden de laatste jaren extra cursussen georganiseerd, die een zelfde opbouw hebben als de blokken van de Leergang Beleidspsychiatrie en de cursussen van het Curriculum. Tijdens deze geacrrediteerde bijeenkomsten worden actuele onderwerpen behandeld, die van belangrijk zijn voor Clinical Leadership (en voor de professionals die zich bezig houden met leadership en management). Voor het Curriculum werkt Berends-Que-Performance samen met De Praktijk.

Daarnaast verzorgt Berends-Que-Parformance incompany trainingen en trainingen en workshops met losse inschrijving. Berends-Que-Performance heeft hierbij onder meer samengewerkt met de Twente School of Management en De Academie voor Medisch Specialisten.

Amsterdamseweg 102
6814 GH
Arnhem
Postbus 1009
6801 BA
Arnhem
(06) 53 15 71 94
Selecteer een bestand aub.