Opleidingen details IZER Ketenzorg BV

Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider.

Etniciteit en CVRM (ID nummer: 370862)
Nascholing met (fysieke) bijeenkomst(en)/ accreditatie per bijeenkomst
CategorieGeaccrediteerde puntenAccreditatieperiode
Nascholing praktijkondersteuners3 

In de scholing Etniciteit en CVRM gaat vasculair geneeskundige van het Ikazia ziekenhuis, Roel van de Laar, in op de risicofactoren en behandeling van patiënten met een hoog risico op hart- en vaatziekten met hypertensie en/of DM met de nadruk op de verschillende etniciteiten en de rol daarvan in ziekte en behandeling.

Leerdoelen:

Na het volgen van deze scholing is uw kennis over de risicofactoren en behandeling van hart- en vaatziekten al dan niet in combinatie met hypertensie en/of diabetes bij verschillende etniciteiten opgefrist en/of verdiept

3
15
30
Deelnemers zijn praktijkondersteuner/-verpleegkundige en zijn in dienst van IZER of werkzaam bij een huisarts die deelneemt aan het zorgpad CVRM e/n diabetes bij IZER.
Tijd17:30 - 21:00
LocatieRotterdam (NL) (Toon kaart)

IZER is een zorggroep van en voor huisartsen in de regio Rotterdam-Rijnmond. IZER zet zich in voor de kwaliteitsverbetering van de zorg aan chronisch zieken en ouderen. IZER streeft dit doel na door het vergroten van de kennis van onze zorgverleners, het ondersteunen van de huisarts en het creëren van een sterk netwerk door het maken van samenwerkingsafspraken met eerste en tweedelijns zorgaanbieders.

Vlambloem 61
3068 JG
Rotterdam
010-7501500
Selecteer een bestand aub.